fbpx

Kun jij ook een extra handje gebruiken bij het maken van WordPress websites, schrijven van teksten of fotografen en/of bewerken van foto’s?

Let me know!

Dan kijk ik graag met je mee en bespreken we samen de mogelijkheden om jouw (online) content een impuls te geven.

Hulp bij contentcreatie

Bedrijven, klein en groot, ons landje zit er vol mee. Aan het stuur staat altijd iemand met een enorme berg passie en de tofste ideeën. En hoewel het sinds de komst van websites en social media makkelijker lijkt om jouw bedrijf te promoten, is het behoorlijk bikkelen tussen al die grootmachten!

Klinkt dit herkenbaar? Dat snap ik! Je verhaal overbrengen en opvallen bij het grote publiek is knap lastig. Daarnaast kost het maken van tekst en beeld veel tijd, die je wellicht liever aan je product of dienst besteedt. Om die reden heb ik mijn eigen ‘kleine bedrijfje’ in het leven geroepen. 

Alle teksten op www.kleinbedrijfje.nl zijn door mij geschreven en/of geredigeerd. Daarnaast schrijf en fotografeer ik voor mijn interieurblog: www.foxandsome.com. Ik heb verder het geluk gehad om, tijdens mijn loopbaan, aan verschillende projecten te mogen werken. Zo heb ik onder andere mooie dingen gemaakt voor:

IKEA Delft // Loveli // Rebel.Care 
 Studio FOX andsome // Brandt Kaarsen 
La Miséto // Another Stories 
Flinndal // Be So Happy 

Klein Bedrijfje helpt jouw bedrijfje bij:

Klein Bedrijfje helpt jouw bedrijfje bij het maken, aanpassen en beheren van WordPress websites. Voor webshops, portfolio’s, blogs of andere platforms zoals Klein Bedrijfje.

Copywriting

Klein Bedrijfje helpt jouw bedrijfje bij het schrijven en redigeren van ijzersterke (SEO) teksten.​ Voor blogs, productpagina’s, social media, nieuwsbrieven of andere doeleinden.

Klein Bedrijfje helpt jouw bedrijfje bij het fotograferen, stylen en bewerken van de mooiste foto’s. Van productfoto’s tot evenement- én interieurfoto’s.

Administratie, Social Media, Klantcontact..

Daarnaast ben ik op online gebied ben ik voor
vrijwel alles te porren. Een extra, digitaal, handje hulp nodig?
Let me know!