fbpx

Web Design

WordPress website maken

Tegenwoordig is iedereen het web aan het afstruinen op zoek naar mooie producten, fijne plekjes of dat éne toffe bedrijfje. 

Een duidelijke website is daarom ontzettend belangrijk voor je bedrijf. Het kan alleen al een fijn (online) visitekaartje zijn, maar voor velen is het zelfs de voornaamste bron van inkomsten dankzij een webshop of blog. 

Op zoek naar iemand die een website voor je maakt, updatet of beheert? Klein Bedrijfje helpt je graag!


Een eigen professionele website is eigenlijk een vereiste geworden als jij ook online gevonden wilt worden en onmisbaar om jouw klanten te ontmoeten.

Als webdesigner help ik met het realiseren van een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website, die uiteraard past bij de huisstijl van jouw bedrijfje. Daarnaast is het natuurlijk zo dat je website SEO technisch in orde zal zijn, afgestemd op mobiele én desktop gebruikers en bijdraagt aan de doelen van jouw bedrijfje. 

Heb je interesse in het laten maken van een website? Dit kan al vanaf € 545,- exclusief BTW.
Het is ook mogelijk om een bestaande WordPress website aan te passen of door mij te laten beheren. Werk je liever met een uurtarief? No problem! Neem gerust contact op voor meer informatie.

Studio FOX andsome

Klein Bedrijfje

www.kleinbedrijfje.nl

Platform waar je terecht kunt voor de leukste plekjes om te shoppen, zowel online als offline.