fbpx

Jouw bedrijfje ook op Klein Bedrijfje?

Klein Bedrijfje is hét platform voor de leukste, kleine bedrijfjes van Nederland. Via www.kleinbedrijfje.nl vinden bezoekers de tofste winkels en conceptstores, studio’s, ateliers en webshops terug. 

Heb je een leuke winkel of webshop die producten van anderen of jezelf verkoopt? En denk je dat jouw bedrijfje bij Klein Bedrijfje past? Dan ben je van harte welkom om het aanmeldformulier in te vullen.

Benieuwd naar waarom het zo’n goed idee is om jouw bedrijfje ook op de site terug te vinden?
Lees dan deze pagina over hoe Klein Bedrijfje werkt.

Aanmeldformulier

Om ervoor te zorgen dat alleen ‘kleine’ bedrijfjes én natuurlijk de allerleukste op de site staan beoordeel ik eerst alle aanmeldingen. Je krijgt van mij altijd bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op over de eventuele verdere stappen. 

Meer weten over hoe Klein Bedrijfje werkt? Check dan deze pagina.

Belgisch Bedrijfje? Vul dan hier je ondernemings-/BTW-nummer in.
Let op: Klein Bedrijfje laat geen bedrijfjes toe zonder direct verkooppunt, zoals een website of winkel. Bedrijfjes met verkoop via social media of marktplaatsen worden niet toegelaten. Etsy shops worden toegelaten, maar de link naar Etsy wordt alleen geplaatst als ‘no follow’ link.
Heeft jouw bedrijfje een duurzame werkwijze? Zijn de producten die je verkoopt duurzaam gemaakt? Of verkoop je producten die jouw klanten helpen om duurzamer leven? Dan mag je dit boxje aanvinken.
Nieuwsgierig naar de voordelen van alle abonnementen? Kijk dan even hier voor meer info.
De bovenstaande prijzen zijn alleen geldig bij een volledige inschrijving op Klein Bedrijfje. De korting is al meegenomen in bovenstaande prijzen. Nieuwsgierig naar alle losse producten en prijzen? Kijk dan even hier voor meer info.