Kleine bedrijfjes: ons landje zit er vol mee. 

Sinds de komst van social media lijkt het makkelijker je kleine bedrijfje te promoten, maar tussen alle grootmachten is dat nog knap lastig! Als kleine bedrijfje ga je verloren in de massa van het internet en ben je daardoor vaak super lastig te vinden.

De reden waarom ik kleinbedrijfje.nl begonnen ben is simpel, maar oh zo belangrijk: om de zichtbaarheid van hele waardevolle, kleine bedrijfjes te vergroten! 

Door één platform te creëren waar al die leuke, kleine bedrijfjes op te vinden zijn, hoeven potentiële klanten niet meer op zoek, maar kunnen ze direct shoppen bij jouw leuke, kleine bedrijfje.

Hoe werkt Klein Bedrijfje?

Via kleinbedrijfje.nl kunnen bezoekers, dankzij de handige zoekmachine, zoeken naar webshops, maar ook fysieke winkels of studio’s en ateliers.

Alle bedrijfjes zijn ingedeeld op hun aanbod. Zijn bezoekers op zoek naar een specifiek product (of cadeau)? Door middel van de zoekmachine zijn alle aanbieders zo gevonden!

Gaan ze een weekendje weg en zoeken ze de leukste hotspots? Of zijn ze benieuwd wat er eigenlijk te vinden is in hun eigen stad? Dan vinden ze alle leuke, kleine bedrijfjes bij hun in de buurt, door te zoeken op locatie!

What's in it for you?

Staat jouw bedrijfje ook op kleinbedrijfje.nl? Of zou je jouw bedrijfje hier graag terug willen zien? 
Yes! Dat is niet alleen heel leuk, maar ook heel slim! Want hierdoor krijg jij..

Mensen vinden jouw bedrijfje niet meer alleen wanneer ze hier specifiek naar zoeken. Je krijgt dankzij je plaatsing op Klein Bedrijfje namelijk ook bezoekers die bijvoorbeeld op zoek waren naar dat ene perfect notitieboekje, de duurzaamste kleding of de leukste shops in Utrecht. Om maar even een paar voorbeeldjes te noemen! 

Een link naar jouw website of social media op Klein Bedrijfje? Dat kan! Hierdoor kom je hoger in de zoekresultaten van Google te staan. En laten we wel wezen, dat is natuurlijk precies wat je wilt! Zo vinden potentiële klanten jouw bedrijfje niet alleen via kleinbedrijfje.nl, maar ook gemakkelijker via Google. Win-win!

Dat is leuk! Ineens breid je jouw netwerk via Klein Bedrijfje enorm uit. Een keer met meerdere bedrijfjes een winactie organiseren? Samen sparren over het meest duurzame inpakmateriaal? Of inspiratie nodig voor jouw nieuwste product? Kan allemaal!

Als je jouw bedrijfje inschrijft kun je je ook inschrijven voor de 'Nieuwsbrief voor Kleine Bedrijfjes'. Hierin vind je alle nieuwtjes, lopende winacties en samenwerkingen terug. 

Daarnaast mogen alle bedrijfjes op de site mij altijd berichten om gebruik te maken van dit netwerk. Dan ga ik voor je op zoek naar de mogelijkheden! 

Van mij dus :-). Dankzij een berg ervaring bij kleine, maar ook iets grotere bedrijfjes hoop ik je te kunnen helpen. Heb je vragen? Twijfel je over iets? Wil je even met iemand sparren? Stuur gewoon een berichtje! Maar stiekem mag dat ook als je niet op het platform staat ;-).

En kan je daarnaast ook wel een handje gebruiken bij het het maken van je website, het schrijven van teksten of het schieten van mooie foto's? Let me know! Dan kijken we samen hoe we jouw (online) contact een impuls kunnen geven.

Hulp bij contentcreatie.

Kan je wel een handje gebruiken bij het creëren van websites, schrijven van teksten of maken van foto’s? let me know! Dan kijken we samen hoe we jouw (online) content een impuls kunnen te geven.

Ook op Kleinbedrijfje.nl?

Alle informatie over de aanmeldprocedure, voorwaarden, tarieven enzovoorts vind je hier terug. Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Andere ideeën? Yes!

Op creatief gebied ben ik voor (bijna) alles te porren. Neem dus gerust contact op als jij denkt dat we elkaar op een andere manier kunnen helpen :-). Wellicht kunnen we meer voor elkaar betekenen!