fbpx

Overzichtelijker ondernemen met managingsysteem Dolly.

Bij goede voornemers denk je al snel aan afvallen, meer sparen of bijvoorbeeld vaker naar buiten. Maar heb je ook goede voornemers op zakelijk gebied? Bijvoorbeeld om elke week te bloggen of zakelijke klanten meer aandacht te geven?

Aandacht voor zakelijke klanten.

Voor consumenten heb je waarschijnlijk al een prima werkende webshop. Maar gebruik je ook al een systeem om je zakelijke klanten mee te bedienen? Of gaat dit nog allemaal via e-mail en met Excel-bestandjes waardoor je af en toe het overzicht kwijtraakt?

Ken je Dolly al?

Misschien is Dolly dan wel wat voor je! Het is een systeem om jouw retailers en hun bestellingen goed bij te kunnen houden. Zo heb je altijd een actueel overzicht van jouw retailers, weet je precies wanneer ze wat hebben besteld en kunnen retailers direct bij je bestellen via een persoonlijke link.

Niels van Botma & van Bennekom, die al ruim een jaar Dolly gebruiken, omschrijft het zo: “Dolly helpt mij om al mijn relatiebeheer én inkomende bestellingen op één plek te managen. Daarbij kan ik retailers op een professionele en overzichtelijke manier bestellingen laten plaatsen. Op deze manier komt er veel meer rust en overzicht binnen mijn bedrijf, en bij mijn klanten.”

Klein bedrijf, kleine prijs.

Je bent nooit te klein om te starten met Dolly. Daar is het gebruik en de prijs op afgestemd. Sowieso begin je altijd met een gratis proefperiode van 30 dagen, die automatisch afloopt. Wil je graag verder met Dolly? Dan kies je een jaarpakket (€ 150,00) of maandpakket (€ 15,00). That’s it!

Wil je aan de slag?

Je kunt direct beginnen via https://dolly.works/aanmelden! En omdat je via Klein Bedrijfje met Dolly start, krijg je een gratis proefperiode van 60 dagen (i.p.v. 30 dagen). Dubbel zo lang dus! Stuur eventjes een mail naar info@dolly.works zodat de extra dagen toegevoegd kunnen worden.

Contact met Dolly.

Nicholas bouwt en beheert Dolly. In eerste instantie voor zijn vriendin (Giselle van Brandt kaarsen) omdat zij haar retailers en bestellingen in Excel bijhield en daar langzaam gek van werd, maar nu is Dolly voor iedereen beschikbaar! Hij is dan ook erg gedreven en helpt je graag als je ergens tegenaan loopt. Dus vind je het fijn dat hij met je meekijkt tijdens het opstarten, heb je vragen of wil je eerst een demo? Bel hem via 06 13442831 of stuur een e-mail naar info@dolly.works.

Laat een reactie achter

Klein Bedrijfje
Blogcategorieën
Nieuwste blogpost

Wil jij niets missen?

Word ook een insider van Klein Bedrijfje voor exclusieve updates, winacties en meer…

Gerelateerd

Voor Kleine bedrijfjes

Kleine bedrijfjes; Ons landje zit er vol mee. Conceptstores, studio’s en ateliers, webshops, noem het maar op. Achter de schermen hebben deze

...