Nieuws Januari | Blogs en Bedrijfjes.

En dan is zowaar de eerste maand van 2020 alweer voorbij. Bizar hoe snel de tijd gaat, toch? De afgelopen maand is voor mij echt voorbij gevlogen. Ik heb ontzettend veel aan de site gedaan en er zijn weer heel veel nieuwe bedrijfjes online gekomen. Super leuk!

Helaas is er hierdoor minder tijd geweest voor het bloggen zelf, maar niet getreurd: daar komt in februari verandering in. Zo verwacht ik een leuke blog te schrijven over mijn bezoekje aan ShowUP op 2 en 3 februari en ga ik een stukje schrijven over het mooie initiatief van Anneloes, van Anneloes met Aandacht. Daarnaast ben ik weer druk in de weer met duurzame dingen, dus hoop ik daar snel wat over te kunnen posten. Kortom: januari was leuk, februari wordt nog leuker! 

Benieuwd wat je deze maand allemaal gemist hebt en toch écht nog even moet zien? Ik heb een lekker overzichtje voor je gemaakt van alle bedrijfjes en nieuwtjes die online zijn gekomen, zodat je weer helemaal up to date bent. Enjoy!

Kleine Bedrijfjes | Januari 2020
Nieuws | Januari 2020

Extra handje hulp.

Wist je dat Klein Bedrijfje ook een extra handje hulp biedt bij contentcreatie?

Kan je wel een handje gebruiken bij het creëren van websites, schrijven van teksten of maken van foto’s? Klik dan hier voor meer informatie over hulp bij het creëren van websites, het schrijven van SEO) teksten of het maken van foto's.

Snel naar Duurzame Bedrijfjes

In de spotlight! #duurzaam

De laatste tijd ben ik thuis heel veel met duurzaamheid bezig. Zero-waste, no plastic, vegetarisch eten, reduce, re-use, recycle. Echt alles proberen we (niet altijd even succesvol, eerlijk is eerlijk) met veel liefde uit om onze impact op de wereld kleiner te maken. Niet voor niets promoot ik op Klein Bedrijfje daarom graag duurzame bedrijfjes en zet ik ze met liefde in de spotlight!

Ben je op zoek naar de leukste, duurzame bedrijfjes van Nederland? Hier vind je de leukste duurzame bedrijfjes terug.

Nieuwe website.

Het heeft even geduurd, maar de nieuwe website is eindelijk Live!

Klein Bedrijfje werd de afgelopen maanden met veel (heel veel) enthousiasme ontvangen. Supertof! Maar dat zorgde er ook voor dat ik de website, de indeling van mijn tijd en doelstellingen voor komend jaar écht onder de loep moest nemen. En dat kostte iets langer dan ik had ingeschat. Oeps!

Gelukkig is het allemaal gelukt en zie je nu een hele nieuwe website voor je. Hier vind je nog makkelijker je favoriete Kleine Bedrijfjes!