Nieuws Februari | Blogs en Bedrijfjes.

En zo is het alweer maart! Het gaat zo hard.. Ongelooflijk! 

Februari was een heerlijke maand met een hele hoop nieuwe aanmeldingen voor de site. Super leuk natuurlijk, dus ik ben lekker druk geweest met het plaatsen van nieuwe bedrijfjes, dus: WELKOM nieuwe bedrijfjes!! Weten welke nieuwe bedrijfjes er deze maand allemaal bij zijn gekomen? Scroll dan even door! 

Daarnaast ben ik aan het speuren geweest naar de mogelijkheid om een nieuwsbrief te gaan schrijven. Sowieso maandelijks met een update van de nieuwste blogs en bedrijfjes, maar misschien dat ik daar ook nog wel andere dingen aan toe ga voegen. Wil jij de nieuwsbrief ook ontvangen als deze straks live staat? Onderaan de pagina vind je een inschrijfformuliertje terug om je alvast in te schrijven :-). 

Last but not least stond februari in het teken van ShowUP. Weten wat ik daar allemaal heb gezien? Lees dan mijn laatste blog hierover vooral even terug, want het was weer te gek! Ook deze vind je als je naar beneden scrollt. 

Dat was hem weer voor nu! Veel plezier weer met lezen! 

Ps. van 2 t/m 8 maart organiseer ik weer een hele toffe winactie met een hele hoop leuke bedrijfjes. Meedoen? Houd dan mijn instagrampagina in de gaten 😉.⁠

Kleine Bedrijfjes | Februari 2020
Nieuws | Februari 2020

Winactie!

Psst.. vanaf 2 t/m 8 maart 2020 organiseer ik samen met een hele hoop Kleine Bedrijfje een toffe winactie. Je kunt onder andere een gepersonaliseerd tegeltje van De Rommelkamer, zoals deze leukerd, winnen, maar daarnaast nog heel veel andere leuke dingen van Kleine Bedrijfjes.

Meedoen met deze winactie? Check dan de instagrampagina van Klein Bedrijfje.

Extra handje hulp.

Wist je dat Klein Bedrijfje ook een extra handje hulp biedt bij contentcreatie?

Kan je wel een handje gebruiken bij het creëren van websites, schrijven van teksten of maken van foto’s? Klik dan hier voor meer informatie over hulp bij het creëren van websites, het schrijven van SEO) teksten of het maken van foto's.

Snel naar Duurzame Bedrijfjes

In de spotlight! #duurzaam

De laatste tijd ben ik thuis heel veel met duurzaamheid bezig. Zero-waste, no plastic, vegetarisch eten, reduce, re-use, recycle. Echt alles proberen we (niet altijd even succesvol, eerlijk is eerlijk) met veel liefde uit om onze impact op de wereld kleiner te maken. Niet voor niets promoot ik op Klein Bedrijfje daarom graag duurzame bedrijfjes en zet ik ze met liefde in de spotlight!

Ben je op zoek naar de leukste, duurzame bedrijfjes van Nederland? Hier vind je de leukste duurzame bedrijfjes terug.

Blogs | Februari 2020

Gastblog @ Boommade

De laatste jaren staat duurzaamheid steeds hoger op onze agenda. Duurzame winkels en conceptstores schieten als paddenstoelen uit de grond (yes!) en ook webshops zijn bezig met een inhaalslag. Je vindt tegenwoordig veel duurzame webshops voor je kleding of voor je huishouden, maar er zijn ook steeds meer duurzame webshops gericht op spullen voor je interieur. In samenwerking met Sophie van Boommade heb ik voor haar blog de leukste van deze duurzame webshops uitgezocht.

ShowUP februari 2020

Twee keer per jaar vindt in de Expo Haarlemmermeer dé beurs plaats voor bedrijven uit de branches home, gifts, stationery, kids en lifestyle; ShowUP. Met een hoofd vol inspiratie en een stapel visitekaartjes kom ik altijd thuis. Helemaal gelukkig, want, net als tijdens veel andere events heb ik weer leuke mensen (en bedrijfjes!) leren kennen. Benieuwd wat en wie ik dit keer ben tegengekomen? Lees en kijk dan vooral mee!