fbpx

Jouw bedrijfje ook op Klein Bedrijfje?

Zou je jouw bedrijfje graag terug willen zien op kleinbedrijfje.nl? Yes! Dat is niet alleen heel leuk, maar ook heel slim! Want hierdoor krijg jij..

Meer Bereik

Bereik meer potentiële klanten door de bezoekers van Klein Bedrijfje.

Netwerk van Kleine Bedrijfjes

Breid je netwerk uit met andere Kleine Bedrijfjes. Zo kun je tips delen of samenwerkingen starten!

Grotere Vindbaarheid

Wordt beter gevonden op Google. Door een plekje op Klein Bedrijfje werk je direct aan je SEO :-).

Hoe werkt
Klein Bedrijfje?

Via kleinbedrijfje.nl kunnen bezoekers zoeken naar webshops, maar ook fysieke winkels of studio’s en ateliers.

Alle bedrijfjes zijn ingedeeld op hun aanbod. Zijn bezoekers op zoek naar een specifiek product (of cadeau)? Door middel van de verschillende categorieën zijn alle aanbieders zo gevonden!

Gaan ze een weekendje weg en zoeken ze de leukste hotspots? Of zijn ze benieuwd wat er eigenlijk te vinden is in hun eigen stad? Dan vinden ze alle leuke, kleine bedrijfjes bij hun in de buurt, door te zoeken op locatie!

Meer Bereik

Mensen vinden jouw bedrijfje niet meer alleen wanneer ze hier specifiek naar zoeken. Je krijgt dankzij je plaatsing op Klein Bedrijfje namelijk ook bezoekers die bijvoorbeeld op zoek waren naar dat ene perfect notitieboekje, de duurzaamste kleding of de leukste shops in Utrecht. Om maar een paar voorbeeldjes te noemen!

Netwerk van Kleine Bedrijfjes

Dat is leuk! Ineens breid je jouw netwerk via Klein Bedrijfje enorm uit. Een leuke samenwerking organiseren? Sparren over het meest duurzame inpakmateriaal? Of inspiratie nodig voor jouw nieuwste product? Kan allemaal!

Grotere Vindbaarheid

Een link naar jouw website of social media op Klein Bedrijfje? Dat kan! Hierdoor kom je hoger in de zoekresultaten van Google te staan. En laten we wel wezen, dat is natuurlijk precies wat je wilt! Zo vinden potentiële klanten jouw bedrijfje niet alleen via kleinbedrijfje.nl, maar ook gemakkelijker via Google. Win-win!

Advies van een Klein Bedrijfje expert

Van mij dus :-). Dankzij een berg ervaring bij kleine, maar ook iets grotere bedrijfjes hoop ik je te kunnen helpen. Heb je vragen? Twijfel je over iets? Wil je even met iemand sparren? Stuur gewoon een berichtje! Maar stiekem mag dat ook als je niet op het platform staat ;-).

Tarieven

Klein Bedrijfje wordt beheerd vanuit de gedachte om kleine bedrijfjes een groter publiek te kunnen bieden, zodat ook die toffe, kleine bedrijfjes beter gevonden worden. Om deze reden kun je kiezen uit drie verschillende abonnementen, passend bij jouw budget:

Alleen beschikbaar voor het eerste jaar dat je op Klein Bedrijfje staat. Daarna kun je kiezen om je abonnement stop te zetten of voor een betaalde optie te gaan. Elk bedrijfje mag hier gebruik van maken.

Voor het jaarlijkse bedrag krijg je een aantal fijne extra’s terug, zoals exposure op social media, meer content op je pagina en korting op losse producten.

Voor het jaarlijkse bedrag krijg je een fijne extra’s terug, zoals exposure op social media, meer content op je pagina en korting op losse producten.

Daarnaast komt je bedrijfje bovenaan te staan in de zoekresultaten.

Deze bedrijfjes gingen je voor..

Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.