fbpx

-By Vladlena-

Waardevol Thuis

Voor unieke én handgemaakte decoratie ben je bij Vladlena aan het goede adres!

Haar webshop Waardevol Thuis staat namelijk vol met fijne producten voor aan de muur én de kinderkamer. Allemaal door Vladlena gemaakt óf zorgvuldig uitgezocht. 

Meer over weten? Dat lijkt mij nogal logisch ;-). You know your way down!

Tijdens haar zwangerschapsverlof besloot Vladlena niet stil te zitten. Ze ging haar passie voor woonaccessoires achterna en startte haar eigen bedrijfje: Waardevol Thuis. Een webshop waar je de leukste woonaccessoires vindt. Met liefde en passie door Vladlena zelf gemaakt óf uitgekozen.

“Ik maak producten voor op de muur, bijvoorbeeld voor in de woonkamer of kinderkamer. Ik ben ook bezig met kerstcollectie! Natuurlijk hoop ik dat mijn producten jou ook zullen inspireren!”

Doordat Vladlena een groot deel van haar producten zelf maakt, en daarnaast zorgvuldig kiest de mooiste producten, is haar voorraad beperkter. En dat maakt het juist zo leuk, want zo weet je zeker dat je een uniek item in huis haalt! 

“Naast het aanbieden van de producten, sta ik ook zeker open voor vragen en ideeën. Misschien heb je wel een bepaalde kleur in gedachte die goed past bij je interieur. Wil je het product bestellen, maar liever in een groter of kleiner exemplaar? Ook dat kan!”

Producten van Waardevol Thuis hebben?

Bestel heel eenvoudig via Vladlena’s webshop: www.waardevolthuis.nl.

Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.