fbpx

-By Saskia-

Voortborduren

Hè, is dat geborduurd? Eigenaresse Saskia krijgt de vraag vaker, want het is zo mooi dat je bijna niet kunt voorstellen dat het niet geprint is. Maar yes, al haar producten zijn gemaakt met haar borduurmachine! 

Zelf ben ik gek op dit soort kunstwerkjes voor in huis. We hebben dan ook veel tekeningen, schilderijtjes en tegeltjes hangen van lokale, beginnende en/of bevriende kunstenaars en grafisch ontwerpers. En een borduurwerkje van Saskia is net zo’n pareltje voor aan je muur.

Meer weten over deze bijzondere (en duurzame) interieuritems? Lees dan verder!

Saskia is de mastermind achter het in 2016 gestarte bedrijf Voortborduren. In haar studio in Utrecht ontwerpt én maakt ze de mooiste interieurproducten door middel van het borduren op gerecycled vilt, papier of 100% biologisch katoen.

“Ik geniet vol op van het zelf maken en bezig zijn met Voortborduren én ook zeker de balans die het nu geeft in dit leven met mijn drie grote liefdes: Berrie en onze twee kids die nu 2 & 4 zijn.”

Op Saskia’s site vind je onder andere haar bekende borduurringen terug, met bijvoorbeeld een echo van je kleintje, stadsbeeld of portret, maar daarnaast ook toffe tote bags. Uiteraard allemaal te customizen! En ben je op zoek naar iets groters? Dan gaat Saskia graag voor je aan de slag met een (akoestisch) wandkleed ;-). 

“Ik hoop met Voortborduren nog jaren te kunnen groeien en nog veel meer mensen te kunnen bereiken.”

Duurzaam dus he?

Yes, absolutely! Saskia kiest heel bewust voor het gebruik van duurzame materialen. Van het draad waarmee (viscose in plaats van polyester) en de materialen waarop (biologisch GOTS katoen, gerecycled vilt of papier) ze borduurt, tot het inpakken van de producten!

Producten van Voortborduren hebben?

Check dan de shop via www.voortborduren.nl, maar neem vooral ook even contact op met Saskia als je een persoonlijk product wilt! 

Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.