fbpx

-By Marieke-

The Clay Shaper

Wellicht weten jullie het allang, maar mijn hart ligt (als interieurdesigner) écht bij interieurproducten. Ik ben vaak op zoek naar nieuwe producten voor in huis en soms vind je dan net niet waar je naar op zoek bent.

Bij mij balen en frustratie, maar niet bij Marieke! De eigenaresse van The Clay Shaper bedacht hier een simpele oplossing voor: Ze maakt de producten gewoon zelf ;-).

Meer weten? Lees dan verder!

Na jaren als styliste te hebben gewerkt was eigenaresse Marieke toe aan iets nieuws. Niet alleen de spullen een plekje geven, maar ze ook zelf ontwerpen werd the next step! Ze maakt graag haar wereld en die van anderen mooier met fijne spullen en is daarom begonnen met haar bedrijfje The Clay Shaper. Inmiddels maakt ze hele fijne interieuraccessoires van keramiek die ze zelf graag in huis zou willen hebben, maar nog niet ergens anders heeft gezien. 

“Accessoires kunnen van jouw huis een thuis maken. Ik maak ze graag voor jou, iets waar je echt blij van wordt. Mijn huis staat er inmiddels vol mee! Tijd om ook jouw huis te verblijden met een mooie vaas, bloempot of kandelaar.

Producten van The Clay Shaper hebben?

Marieke heeft haar eigen Etsy webshop, waar je alle fijne producten terugvindt. Bestellen is dus heel eenvoudig, via deze link: www.clayshaperthe.etsy.com.

Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.