-By Kirsten-

Studio Keer

Een kaartje ontvangen is één van de leukste dingen die er is, toch!? Vind ik wel in ieder geval :-). 

Zeker als het één van Kirstens leuke kaartjes is. Haar ontwerpstudio, Studio Keer, heeft niet alleen een hele mooie eigen collectie, maar maakt ook gepersonaliseerde kaartjes.

Benieuwd naar dit leuke bedrijf? Lees dan verder!

De naam van Kirstens kleine ontwerp studio, Studio Keer, is ontstaan vanuit een afkorting van Kirstens eigen naam, toen haar uit de hand gelopen hobby de vormen van een echt bedrijfje begon aan te nemen.

“Mijn naam is Kirsten, maar mijn familie en al mijn vrienden noemen mij Kir en dat werd ‘Keer’ of te wel: Studio Keer. Vrienden en familie weten maar al te goed dat ze een creatief kleinigheidje, in de vorm van een zelfgemaakt kaartje of tekening, kunnen verwachten op hun verjaardag. Dat is hoe het ooit begon.”

Het maken van illustraties en andere grafische ontwerpen, Kirsten draait er haar hand niet voor om. Deze interieurarchitect houdt zich er, in haar vrije tijd, graag mee bezig. 

“Ik ben een grote liefhebber van de natuur zoals de bergen en de duinen. Het liefst huppel ik de hele dag buiten rond of maak ik tekeningen en illustraties in mijn kleine studio, want stilzitten kan ik absoluut niet. Dat is ook één van de redenen dat deze hobby ondertussen is uitgegroeid tot een klein bedrijfje!”

Ondertussen heeft Kirsten haar eigen assortiment met kaartjes voor bijvoorbeeld verjaardagen, maar ook andere leuke gelegenheden. Daarnaast werkt ze met alle liefde in opdracht, zodat ze persoonlijke kaarten of uitnodigen voor je kan maken. Op zoek naar een geboorte- of trouwkaartje? Of heeft jouw bedrijfje nieuwe branding nodig? Dan ben je bij Kirsten aan het juiste adres. 

“Één van de dingen waar ik als ontwerper blij van word is het maken van een unieke kaart die past bij jouw speciale gelegenheid! Ik laat de kaartjes drukken op stevig gerecycled papier om ze een extra speciale touch te geven.”

Producten van Studio Keer hebben?

Dat is een eitje ;-). Even naar de site en je kunt bestellen via Etsy: www.studiokeer.nl.

Liever een persoonlijk kaartje? Neem dan even contact met Kirsten op.