fbpx

-By Anne-

Studio Annenas

Een jaar lang, elke dag een tekening maken..
Wat een uitdaging is dat! 

In 2019 spoorde Anne, eigenaresse van Studio Annenas, zichzelf hiermee aan om meer te creëren. Ze had de smaak duidelijk te pakken en besloot, na het jaar tekenen, haar eigen webshop  te beginnen. 

Bij Studio Annenas vind je natuurlijk haar prints, maar daarnaast heel veel andere, persoonlijk ontworpen producten voor mama’s, baby’s en kids.


Meer over weten? Lees lekker verder!

In het dagelijks leven is eigenaresse Anne onderzoeker, maar vies van het maken van handgemaakte producten is ze zeker niet. Doordat ze al een tijd meer behoefte had aan creativiteit in haar leven startte ze met een challenge die haar uitdaagde meer te gaan tekenen:

“Vanaf 1 januari 2019 besloot ik elke dag een tekening op de iPad te maken en te posten op Instagram. Voor mij was het doel al behaald als ik een maand lang elke dag gepost zou hebben, maar na januari had ik de smaak te pakken en ben ik een heel jaar doorgegaan!”

Studio Annenas | A4 poster Konijn met bril.

Nadat jaar werd dan ook haar eigen webwinkel geboren: Studio Annenas. Hier vind je al Annes tekeningen en prints terug, maar daarnaast veel meer leuks voor de hippe (kinder) kamer.

“Ik word blij van vrolijke en schattige kleuren en vormen, minimalisme en eenvoudige elementen.”

Producten van Studio Annenas hebben?

Via Annes website vind je alle producten terug: www.studioannenas.com.

Studio Annenas | Valentijnskaart Whale you be mine?
Studio Annenas | Regenboog magneet of broche.
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.