-By Laura-

Sticktails

Sticktails is het gave sieradenmerk van Laura. Haar oorbellen, armbanden, ringen en kettingen zijn allemaal even prachtig én handgemaakt!

Laura’s producten zijn door heel Nederland te vinden bij verschillende conceptstores, maar -voor hele leuke bedragen- te ook verkrijgen via haar Etsy webshop!

Meer weten over dit leuke bedrijfje? You know your way down!

Laura maakt al van jongs af aan sieraden: “Mijn moeder studeerde af als architect en ontwerper toen ik klein was en nam altijd restmateriaal van plexiglas mee. Hiervan maakten we samen sieraden.” 

Na een lange pauze, tijdens Laura’s studententijd, moedigde een vriendin haar aan om het maken weer op te pakken. Werken met klei en het lasersnijden van plexiglas en hout waren de eerste stappen naar een eigen sieradenmerk.

Een nieuwe uitdaging kwam nadat Laura liever met zilver en goud wilde gaan ontwerpen. Meerdere cursussen later maakte ze haar eerste ontwerp,
‘the Architects’ ketting, van een zilveren ketting met plexiglas blokjes. Momenteel werkt ze dan ook voornamelijk met zilver en 14 karaats goud, maar ook met messing en verguld zilver.

“Het is hard werken, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat, en het werk is nooit af, maar dit werk is wel het werk waar ik heel blij van wordt.”

Producten van Sticktails hebben?

Je vindt de producten van Laura terug via haar eigen website, waar je shopt via Etsy:  www.sticktails.com. Shop je liever offline? Dan kan je terecht bij de onderstaande winkels. 

Thuyskamer te Amsterdam
Maison de Sophie te Amsterdam
Draagbaar te Amsterdam
Biec te Amsterdam
Poush te Noordwijk en Den Haag
Conceptstore 21 te Den Bosch
Soul Sisters te Hattem
Holtbar te Groningen
Uit je kunst te Woerden
Huisje, boompje, feestje te Horst
Wauw, wat mooi te Emmeloord
Comma conceptstore te Utrechts
Hupsch Conceptstore te Zutphen
Living by ME te Borculo
Leuk-er te Rijssen