fbpx

-By Mirna-

Spoonful

Zó verliefd op dit nieuwe bedrijfje! 

Ik ben een groot liefhebber van chocolade- en hazelnootpasta., maar de toegevoegde suikers en andere rommel in de ‘reguliere’ varianten: Liever niet!

Thuis hebben we altijd al een potje zonder palmolie staan, maar ook daar zitten nog wat dingentjes in die ik zou willen skippen.

En dat is precies waarom Spoonful, het bedrijfje van Mirna, zo (zo, zo, zo!) fijn is. Haar potjes zijn namelijk niet alleen gevuld met lekkers, maar ook nog eens super voedzaam!

Daar word je nieuwsgierig (en hongerig) van, toch?

De eigenaresse van Spoonful, Mirna, heeft altijd al een passie gehad voor lekker eten en zoetigheden, maar ook voor gebalanceerde voeding die goed voor je is. En toen ze veganistisch ging eten nam de keuze voor lekkers flink af! Daarom besloot ze zelf aan de slag te gaan op zoek naar alternatieven die niet alleen lekker, maar ook veganistisch én voedzaam zijn.

“Ik heb maandenlang geëxperimenteerd en elk product tot in het kleinste detail verfijnd. Overal waar ik ging, had ik proefpotjes mee om feedback te vragen – van collega’s op kantoor tot afspraken met vrienden en familie.”

De truc was om de balans te vinden tussen smaak, textuur en voedingswaarde en toen ze dat eenmaal had bereikt werd de producten van Spoonful geboren: Veganistische pasta’s voor op brood, crackers of pannenkoeken of met havermout en fruit. 

“Via Spoonful deel ik mijn liefde en passie voor veganistisch en voedzaam eten buiten de kring van familie en vrienden. Onze producten zijn handgemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en heel veel plezier. Gemaakt om je lichaam en ziel te voeden.”

Spoonfuls pasta’s worden gemaakt van geroosterde noten, zonder toegevoegde suikers, palmolie, gehydrogeneerde vetten of conserveermiddelen en additieven. In plaats daarvan gebruikt Mirna hartige hazelnootolie, kokosolie, en dadels.

Duurzaam dus he?

Absoluut! De producten van Spoonful zijn niet alleen veganistisch, wat een stuk duurzamer is dan het gebruik van dierlijke ingrediënten, maar worden ook nog eens op een duurzame wijze verpakt. 

De pasta’s zitten in glas, maar daarnaast zijn de beschermingsmaterialen in Spoonfuls bezorgdozen zorgvuldig uitgezocht: Zo zijn ze gemaakt van gerecyclede materialen, worden hergebruikt (van lokale bedrijven en onze eigen bestellingen) en/of kunnen gerecycled worden.

“Wij vragen onze klanten, indien mogelijk, om het materiaal verder te recyclen of hergebruiken :-).”

Producten van Spoonful hebben?

Via Mirna’s webshop vind je Spoonfuls plantaardige pasta’s terug: www.tryspoonful.com.

Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.