fbpx

-By Yulia-

Paperleaves

Op je 18e al een eigen webshop hebben, vol met de mooiste stationery, waar alles zoveel mogelijk klimaatneutraal gemaakt wordt.. Dat is toch bijzonder!

Yulia is nog vol aan het studeren, maar startte in deze roerige tijd haar eigen bedrijfje: Paperleaves.

Daar wil je meer over weten!
Kijk je mee?

Al van kleins af aan is Yulia een echte creatieveling en dan ook gek op alles wat te maken heeft met stationery. Washi tape, notitieboekjes, stickers. Ze kon er nooit teveel van hebben! Niet voor niets studeert ze mediavormgeving en grafisch design, en startte ze haar eigen stationery webshop vol met de mooiste kantoorartikelen: Paperleaves.

“Paperleaves is een stationery webshop die klimaatvriendelijke producten verkoopt. Alle producten heb ik zelf ontworpen en zijn met de hand gemaakt/ in elkaar gezet.”

Je vindt hier van alles wat te maken heeft met stationery, maar met name stickers van haar eigen lijn Stickcare. Deze stickers bevatten een kleine motivatie of quote die je kunt gebruiken als een herinnering aan jezelf. Denk aan quotes als ‘Falen is een optie’ of ‘Vallen is niet erg, blijven liggen wel’. 

Daarnaast heeft ze een eigen boekenlegger, memoblokje en notitieboek ontworpen, waarvan de laatste te bedrukken is met jouw eigen naam of de naam van je bedrijfje :-).

Paperleaves | Ecologische en klimaatvriendelijke kantoorartikelen voor thuis.
Klimaatvriendelijke stationery?

Yes, absoluut! Niet alleen omdat alle producten van papier zijn gemaakt, wat super goed te recyclen is, maar ook omdat Yulia een stapje extra durft te doen. Zo is haar notitieboekje herbruikbaar, dankzij de inserts die je los kunt bestellen. Op die manier kun je de kaft bewaren en hoef je deze niet opnieuw te kopen :-). 

Producten van Paperleaves hebben?

Je vindt ze terug via haar webshop: www.paperleaves.nl.

Paperleaves | Ecologische en klimaatvriendelijke kantoorartikelen voor thuis.
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.