fbpx

-By Lindy-

Ontwerp door Lindy

Zelf ben ik nog niet zover, maar ik kan mij zó goed voorstellen dat de zoektocht naar een mooi geboortekaartje best een lastige is. En ik vind het uitzoeken van het cadeautje, voor de pasgeboren telg, al een uitdaging! 

Gelukkig weet Lindy, van Ontwerp door Lindy, daar allebei wel raad mee. Bij haar kan je niet alleen terecht voor bijzondere geboortekaartjes, maar ook voor (persoonlijke) cadeautjes voor de kleintjes. 

Meer weten over dit fijne ontwerpbureau en haar designs? Lees dan vooral verder :-).

Online
Contact

+31 651397937
info@ontwerpdoorlindy.nl

Wist je dat je je kleintje aan zekerheid en zelfvertrouwen helpt door de dag of week samen door te nemen?

Daarom heeft Lindy een planningssysteem gemaakt met een weekplanner, dagplanner en meer dan 100 activiteitenkaartjes. Laat het plannen maar beginnen!

Je vindt de planners terug via deze link.

Tijdens haar job als marketeer ontdekte de 33-jarige Lindy haar liefde voor grafische vormgeving. En toen ze, bij de zoektocht naar geboortekaartjes voor haar kleintjes, maar niet kon vinden wat ze zocht besloot ze zelf aan de slag te gaan. Inmiddels is ze vele kaartjes verder en de trotse eigenaar van ontwerpbureau én webshop “Ontwerp door Lindy”.

“Ik merk, doordat ik deze zoektocht zelf heb doorlopen, hoe leuk en waardevol het is om geboortekaartjes voor anderen te mogen maken. Niets is leuker om jouw wereld – en die van alle kleintjes om je heen – fijner te maken.”

En dat doen de door Lindy geïllustreerde dierenvriendjes maar al te graag! Ontwerp door Lindy is dan ook een ontwerpbureau voor bijzondere geboortekaartjes. Máár ook een webshop voor originele papieren cadeautjes, zoals posters, naamslingers, weekplanners en kaartjes. 

Wist je dat je je kleintje aan zekerheid en zelfvertrouwen helpt door de dag of week samen door te nemen?

Daarom heeft Lindy een planningssysteem gemaakt met een weekplanner, dagplanner en meer dan 100 activiteitenkaartjes. Laat het plannen maar beginnen!

Je vindt de planners terug via deze link.

Laat je vooral verrassen door Lindy’s unieke illustraties, die zij speciaal voor jou maakt! 

“Ik durf te zeggen dat ik weet wat papa’s en mama’s willen (houten speelgoed met zachte kleuren en de schattigste eendelige pakjes) en wat kids willen (zo veel mogelijk schreeuwerige plastic meuk en Paw Patrol neon kleding die zo vies mogelijk moet worden) en dat ik deze twee weet te combineren.”

Je vindt bij Lindy dan ook genoeg inspiratie met haar gepersonaliseerde posters, ansichtkaartjes en alfabet posters die te gek zou staan in de baby- of kinderkamer.

Speciaal, persoonlijk en educatief tegelijkertijd.

Ontwerp door Lindy | Weekplanner voor kinderen
Producten van Ontwerp door Lindy hebben?

Dat kan! Via haar website vind je alle producten terug: www.ontwerpdoorlindy.nl. Je kunt de gepersonaliseerde cadeautjes direct bestellen óf even contact opnemen met Lindy zelf als je nog vragen hebt :-).

Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.