-By Nynke-

Nynke Boelens Illustraties

Illustreren.. Iets dat ik altijd heb willen kunnen, maar simpelweg niet in mij heb. 

Nynke kan het gelukkig wel, en hoe! Haar vrolijke tekeningen zorgen voor onwijs schattige kaartjes en posters. En ben je op zoek naar een gepersonaliseerd geboortekaartje? Dan ben je hier ook aan het juiste adres!

Meer weten? Lees dan lekker verder :-).

Na een aantal omzwervingen qua studie en reizen, doet Nynke nu het leukste wat ze kan verzinnen: illustreren! Al van jongs af aan heeft deze “verhalen-verslinder” een voorliefde voor avontuur en verbeelding. En nadat ze ruim 15 maanden alleen de wereld over reisde wist ze dat ze hier meer mee wilde gaan doen. Inmiddels heeft ze haar eigen illustratie bedrijfje en maakt ze kaarten, posters, geboortekaartjes en andere stationery met haar illustraties. 

“Maar het allerliefste illustreer ik boeken, voor kinderen óf voor volwassenen met veel fantasie. […] Ik kijk graag met open ogen om me heen, want in het kleine schuilen soms de meest fantastische dingen. Ik laat me dan ook graag verwonderen.”

Nynke’s illustraties zijn kleurrijk, vrolijk en bezorgen een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

“In mijn werk als illustrator maak ik goed gebruik van mijn verbeelding. Ik maak vrolijke en kleurrijke illustraties vol details en levenslust. Illustraties waarin je telkens nieuwe dingen ontdekt, tekeningen die je fantasie aan zetten.”

Producten van Nynke Boelens Illustraties hebben?

Easy as pie! Op haar website vind je de link naar haar (Etsy) webshop terug: www.nynkeboelens.nl.