-By Annette-

Munt & ZO

Yes, ik heb weer een hele leuke, duurzame webshop gevonden! Altijd zo fijn als ik weer een duurzaam bedrijfje mag verwelkomen op de site :-).

Het bedrijf Munt & ZO verkoopt toffe, duurzame producten voor het hele gezin: van biologische thee met een goed verhaal, speelgoed van resthout, zeep gemaakt van koffieresten tot aan shampoo zonder plastic fles.

Jeey! 

Munt & ZO is het toffe bedrijf van de 37-jarige Annette. Na een opleiding tot ondernemer detailhandel en 18 jaar werkzaam te zijn geweest bij een groot modebedrijf is ze haar droom achterna gegaan en begonnen met duurzame webshop Munt & ZO. 

“Mijn doel is een winkel, maar voor nu hebben wij de webshop met alleen maar producten waar ik volledig achter sta! Zo heb ik mijn levensstijl/ hobby en droom samen gebracht en ontstond Munt & ZO!”

De naam Munt & ZO komt voort uit haar hobby om afval verminderen. De meeste verse kruiden zijn namelijk in plastic verpakt en Annette kweekt ze daarom veel liever lekker zelf.  “Munt is mijn favoriet ;-).” 

Een duurzame webshop?

Yes, Munt & ZO is helemaal duurzaam. Ze verkopen alleen producten die helpen bij een duurzame levensstijl, waardoor je, als consument, alleen maar de juiste keuze maken. Pakketjes die in de buurt bezorgd moeten worden (Middelharnis/Sommelsdijk) bezorgen ze op de fiets. Net als de pakketjes die met PostNL meegaan.

“Daarnaast doneren wij 10% van de bezorgkosten aan Trees for All en investeren we niet in nieuw verpakkingsmateriaal, maar hergebruiken al onze doosjes en opvulmaterialen. Komen we tekort? Dan halen we doosjes bij de plaatselijke supermarkt en gebruiken we oude kranten als opvulmateriaal.”

Producten van Munt & ZO hebben?

Dat is zo gepiept! Even naar de webshop en bestellen maar: www.muntzo.nl