fbpx

-By Amy-

Ms. Tea

Een liefde voor thee: die ken ik! Groene thee, witte thee, zwarte thee of kruidenthee: het maakt mij niet uit, ik vind het allemaal lekker :-). 

Amy, van webshop Ms. Tea herkent dat wel. Zij heeft voor thee en koffie een onwijze passie en is om die reden gestart met haar eigen webshop. 

Bij Ms. Tea vind je dan ook de meest fijne theetjes.
Meer over weten? Dan hoef je alleen even verder te scrollen ;-).

Dat eigenaresse Amy gek is op koffie en thee is wel duidelijk! Haar passie voor deze warme drankjes deelt zij graag en niet voor niets is zij gestart met twee webshops. Eentje gespecialiseerd in koffie: Mr. Coffee en eentje in thee: Ms. Tea.

“Vanuit mijn horecaverleden heb ik veel met losse thee gewerkt en weet hoeveel meer smaak er zit in deze mooie melange en hoe puur deze zijn!”

Bij Ms. Tea vind je de mooiste, kwalitatief goede en vooral lekkere losse theetjes. Haar assortiment bestaat uit enorm veel verschillende soorten, welke steeds groter wordt en is aangepast op de verschillende seizoenen. Daarnaast staan er op Amy’s webshop allerlei fijne theetoebehoren, zodat je zelf ook aan de slag kunt met thee zonder zakjes :-). 

Ms. Tea

Twijfel je nou, met al die fijne keuzes, welke thee het beste bij je past? Dat is natuurlijk niet zo gek ;-). Amy heeft hier gelukkig al aan gedacht en heeft op haar site verschillende ‘proef’-pakketjes staan. Elke theeproeverij is samengesteld met verschillende soorten thee én (eventueel) een lekkere chocoladereep! Ideaal toch? 

Producten van Ms. Tea hebben?

Je vindt al Amy’s theetjes terug op haar webshop: www.ms-tea.nl. Ben je nou meer van de koffie? Check dan haar andere shop: www.mr-coffee.nl.

Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.