fbpx

-By Jorien-

Mooi & Duurzaam

De zoektocht naar duurzame producten is niet altijd eenvoudig, maar wordt gelukkig wel steeds makkelijker! Dankzij de komst van webshops, zoals die van Jorien: Mooi & Duurzaam.

De naam zegt het al ;-). Bij haar vind je niet alleen mooie, maar ook nog eens duurzame producten! 

Meer weten over dit leuke bedrijfje? Scroll dan even door!

Veel jongeren associëren duurzaamheid helaas nog steeds met ‘geitenwollen-sokken-types’, maar Jorien gelukkig niet! Bij deze 19-jarige is de behoefte naar duurzame producten de afgelopen jaren juist gegroeid. Maar het vinden van een webshop die bij haar behoeften aansloot, bleek een uitdaging. En niet alleen bij haar: 

Toen ik in mijn omgeving begon te peilen naar hun interesse in duurzaamheid viel het mij op dat dit veel groter is dan dat ik had verwacht. Waarom doen ze er dan niks mee? Simpelweg: ze weten niet waar ze het kunnen halen.”

Ze besloot in dit ‘gat in de markt’ te springen en haar eigen webshop te starten: Mooi & Duurzaam. Hier vind je mooie, duurzame én betaalbare producten terug.

Duurzaam dus he?

De naam zegt het al: Hier vind je alleen maar producten die jou helpen aan een betere en duurzame levensstijl. Bij Mooi & Duurzaam vind je bijvoorbeeld verschillende verzorgingsproducten, zoals shampoobars en andere zepen, maar ook sieraden van het betekenisvolle (en Nederlandse) merk Riverstones. 

Producten van Mooi & Duurzaam hebben?

Je vindt alle producten terug in Joriens webshop: www.mooienduurzaamnl.nl.

Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.