-By Misha-

Miisha

Yes, er is weer een duurzaam bedrijf aan Klein Bedrijfje toegevoegd. Zo fijn!

MIISHA is de duurzame webshop van de 31-jarige oprichtster en eigenaresse Misha. Deze Amsterdamse is in 2018 gestart om anderen te inspireren een duurzame leefstijl te nemen. Benieuwd hoe ze dat precies doet?

Lees dan vooral lekker verder!

Na een studie en jaren te hebben gewerkt vond Misha dat het anders kon. Ze besloot het roer om te gooien en te starten met iets dat ze écht leuk vindt: Een duurzame webshop voor iedereen!

“Mijn inspiratie voor het oprichten van MIISHA komt allereerst uit mijn liefde voor de natuur en dieren. Ik vind het erg jammer om te zien dat veel duurzame en milieuvriendelijke producten vaak duur zijn. Meestal logisch natuurlijk, maar zeker niet altijd.”

Met haar webshop wilde ze een stap nemen om een duurzame en milieubewuste leefstijl makkelijk én betaalbaarder te maken. Ze richt zich daarbij vooral op de jongere generatie. Want zoals Misha zelf al zegt: “Zij kunnen het meest bereiken in onze wereld!”

Duurzaam dus he?

Uhmm yes, alleen maar duurzaam! Én Zero Waste! In haar webshop heeft ze een tal aan duurzame producten: Van kleding tot zepen en van sieraden tot afwasborstels. En het allerbelangrijkst is dat de items niet alleen duurzaam, mooi en kwalitatief goed zijn, maar ook betaalbaar! Dat is fijn, toch? Zo is een duurzame leefstijl een stuk toegankelijker voor iedereen, ook eventueel voor een wat kleinere portemonnee!

Producten van Miisha hebben?

Je bestelt ze heel makkelijk via Misha’s webshop: www.miisha.nl.