-By Mientje-

Mientje Fröbel

Wanneer je vader je altijd al gekscherend ‘Mientje Fröbel’ noemt, dankzij je liefde voor fröbelen, dan kan het niet anders dat je jouw eigen, creatieve webshop hiernaar vernoemd. 

Bij Mientje vind je onder andere leuke accessoires voor de kinderkamer, maar ook de tofste cadeautjes en papierwaren. Allemaal handgemaakt en/of zelf ontworpen.

Nieuwsgierig? Read on!

Eigenaresse Mientje was altijd bezig was met fröbelen en veranderen. Altijd vol ideeën om dingen te bedenken en te maken, en het liefst natuurlijk allemaal zelf. Na de geboorte van twee dochters waren er kinderkamers en verjaardagen in overvloed om creatieve uitspattingen op los te laten. En dankzij de vele leuke reacties hierop besloot Mientje in 2015 haar dromen na te jagen en de webshop te beginnen. Alles in de webshop is dan ook handgemaakt en/of zelf ontworpen.

Je vindt bij Mientje Fröbel onder andere leuke accessoires voor de kinderkamer, zoals punnikwoorden en wandhangers, maar ook thema en seizoensgebonden producten. Denk bijvoorbeeld aan leuke cadeautjes voor Sinterklaas, Kerst, Koningsdag en voor juffen en meesters aan het einde van het schooljaar. Daarnaast staan er op de webshop leuke papierwaren, zoals ansichtkaarten, uitnodigingen en cadeaukaartjes. Regelmatig wordt het assortiment uitgebreid met nieuwe producten

Producten van Mientje Fröbel hebben?

Check dan de webshop van Mientje Fröbel hier: www.mientjefrobel.nl