fbpx

-By Ilsa-

metLiefde

Iets maken; metLiefde. Iets geven; metLiefde. Iets ontvangen; metLiefde.

Ilsa wilde meer dankbaarheid en liefde de wereld in strooien en is daarom haar bedrijfje begonnen. Met de liefste kaarten, posters en accessoires wil ze mensen blij maken en liefde geven. 

Ilsa is het gezicht achter metLiefde. Ze is nog maar 18 jaar en daarom één van de jongste onderneemsters op Klein Bedrijfje! Ze wilde al langere tijd graag iets voor haarzelf beginnen en iets wat ze zelf maakt verkopen. Uiteindelijk heeft ze de stap gezet om metLiefde te beginnen! 

”Je kunt bij mij terecht voor de leukste kaarten, posters en accessoires. Alle producten zijn handgemaakt en daarom dus stuk voor stuk uniek. In de toekomst wil ik het assortiment verder uitbreiden, waardoor het altijd vernieuwend blijft en je nooit uitgekeken raakt.”

Ilsa vind het heerlijk om bezig te zijn met metLiefde. Het is voor haar echt een hobby en ze krijgt er enorm veel energie van. Momenteel kun je bij haar posters en kaarten met bijpassende enveloppen scoren, maar ook handgemaakte armbandjes met een minimalistische uitstraling. 

metliefde
En er komt nog veel meer!

Voor in de toekomst heeft Ilsa nog ontzettend veel leuke ideeën. Zo wil ze heel graag kaarten op maat gaan maken en/of kaarten voor anderen ontwerpen. Zo wordt het nog persoonlijker en kan ze jou nog blijer maken!

”Verder zou ik de accessoires uit willen breiden met oorbellen, kettingen en haarclips.”

Wil jij ook één van deze mooie creaties?

Voor nu kun je de prachtige items van Ilsa bestellen via haar instagram, maar binnenkort komt er ook een webshop en wordt het dus nog makkelijker om te bestellen!

metliefde
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.