fbpx

-By Saskia-

Meervoorjou

Aandacht geven aan elkaar is iets moois, op wat voor manier dan ook. Hoe leuk is het om een kaartje of cadeautje te ontvangen van iemand die daar met zorg over nagedacht heeft? Meervoorjou heeft kaartjes, inpakspullen en andere stationery waarmee je een lach op iemands gezicht kunt toveren.

Ben jij al nieuwsgierig naar wat Saskia allemaal maakt? Lees snel even verder.

                         Snel naar Duurzame Bedrijfjes

Online

Kaartjes worden tegenwoordig steeds minder verstuurd. Alles gaat digitaal en echt moeite wordt er nog maar weinig gedaan. We vinden het makkelijker als een ander (winkel of webshop) een cadeautje, kaartje of wat dan ook regelt, terwijl het juist zo leuk is om met zorg iets te maken, bedenken of kopen voor een ander. Het is toch veel leuker om een kaartje of cadeautje te ontvangen waarbij je ziet dat iemand er echt moeite voor heeft gedaan? Dat telt misschien nog wel meer dan het kaartje of cadeautje zelf. 

Saskia, van Meervoorjou, probeert daarom naast haar eigen ontwerpen ook andere leuke kaartjes en stationery te zoeken en aan te bieden. Zo heb je altijd voldoende keus uit passende kaartjes of andere cadeautjes. Daarnaast vind ze kwaliteit en snelle levering belangrijk en daarom kan dit je dit ook verwachten van Meervoorjou. Ennn..uiteraard pakt ze jouw bestelling ook nog leuk in ; ) !

”Heb je geen tijd of zin om zelf naar de brievenbus te gaan? Maar wil je wel een leuk, zelf bedacht, kaartje of cadeautje naar iemand sturen? Geen probleem! Kies een kaartje of ander item uit in de webshop en vermeld welke tekst wij erop mogen zetten. Wij regelen de rest! Makkelijker kan niet toch?”

Is Meervoorjou een duurzaam bedrijfje?

Jazeker is het duurzaam. Alle eigen ontwerpen worden gedrukt op gerecycled of FSC gecertificeerd papier. 

 

Wil je ook graag een uniek kaartje? Of iets anders om een lach op iemand gezicht te toveren? Neem dan een kijkje op www.meervoorjou.nl

meervoorjou
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.