fbpx

-By Danielle-

Mauties Mama

By Danielle ten Cate

Woo-hoo! We hebben er weer een duurzame webshop bij! Nou ben ik zelf nog niet zo met kids bezig, maar voor mama’s is deze webshop, zeker als je graag het beste voor je kleintje shopt, zó fijn.

De naam Mauties Mama zegt het al een beetje: Hier kunnen mama’s (maar stiekem ook niet-mama’s hoor ;-)) namelijk terecht voor de mooiste en handgemaakte producten voor de kleintjes. 

Meer over weten? Lees dan gauw verder!

      Snel naar Duurzame Bedrijfjes

Online
Offline

Van Ruysdaellaan 41-69
2264 TK Leidschendam

Bezoek alleen op afspraak:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

09.00 – 14.00
09.00 – 14.00
09.00 – 11:00
09.00 – 14.00
09.00 – 14.00
Gesloten
Gesloten

Contact

+31 618801063
info@mautiesmama.nl

Eigenaresse Danielle ten Cate begon in 2017 met het haken en naaien uit therapeutisch oogpunt en besloot, na helemaal hersteld te zijn, in 2019 haar eigen bedrijfje te starten. 

“Ik houd van leuke dingen maken en elk product is voor mij een cadeautje. Het is altijd een kleine reminder hoe het bedrijf is gestart en hoe ik ben gegroeid de afgelopen 3,5 jaar.”

Je kunt bij Mauties Mama terecht voor de producten voor de babykamer en living. Allemaal met de nieuwste, tofste printjes. En wil je iets samenstellen, zodat het helemaal jouw eigen stijl is? No worries, dat kan ook! Neem gerust contact met Danielle op voor de opties :-).

Duurzaam dus he?

Altijd prettig, maar extra fijn als het om producten voor je kleintje gaat: Yes, ook nog eens helemaal duuzaam!

“Alle producten worden door mijzelf gemaakt in Nederland. Verantwoord geproduceerd met OEKO-TEX gelabeld en/of GOTS gelabeld materiaal.”

Daarnaast houdt Danielle met de verzending en verpakking zoveel mogelijk rekening met het milieu, door bijvoorbeeld gebruik te maken van duurzame materialen. 

Producten van Mauties Mama hebben?

Eitje! Via Danielle’s site vind je al het moois terug: www.mautiesmama.eu. Liever even bij haar langs? Dat kan ook! Maak even een afspraak en je kunt doordeweeks een bezoekje brengen aan haar adres in Leidschendam.

Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.