-By Marlies-

Marlies Dinnissen Sieraden

Volgens mij heb ik het wel eens eerder genoemd: Ik ben gek op sieraden, maar ze zelf dragen doe ik vrij weinig.

Als ik dan toch iets om of ‘aan’ heb, dan is het altijd met een emotionele waarde, zoals mijn ring of het kettinkje dat ik van mijn vriend heb gehad.

Marlies’ bedrijf sluit hier zo fijn op aan! Zij maakt unieke sieraden van zilver én keramiek. Daar wil je sowieso meer over weten, toch..?

      Snel naar Duurzame Bedrijfjes

Online
Offline

Klarendalseweg 394
6822 GT, Arnhem

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

gesloten
gesloten
gesloten
12.00 – 18.00
12.00 – 18.00
12.00 – 17.00
gesloten

Marlies is de eigenaresse van haar toffe bedrijf Marlies Dinnissen Sieraden. Deze dame heeft een eigen winkel in het Arnhemse Modekwartier en is een echte schatzoekster. Altijd op zoek naar oude meubels of accessoires, die wat liefde kunnen gebruiken, maar ook naar de mooiste keramiek om te gebruiken voor haar sieraden. Naast zilver, verwerkt ze namelijk ook stukjes van bijvoorbeeld een gebroken vaas of servies in haar kettinkjes, oorbellen en ringen. 

“Ik bedenk – samen met de klant – welke vorm het moet zijn en zet het daarna in het zilver, zodat je een dierbaar voorwerp dichtbij je kan dragen. Het kan een emotionele lading hebben voor klanten, maar je kan ook gewoon verliefd worden op een hangertje in de etalage of een cadeautje kopen voor je moeder. Best of both worlds.”

En is dat duurzaam?

Zeker! Marlies maakt niet alleen alles van hergebruikt keramiek en zilver, maar ook zelf, met de hand. Geen zorgen dus dat de producten zijn gemaakt door kids of in dubieuze fabrieken in Azië. 

Producten van Marlies Dinnissen Sieraden hebben?

Dat kan je terecht op haar webshop, via www.marliesdinnissen.nl. Hier vind je alle sieraden terug die zij als vrij werk heeft gemaakt. Wil je het liever iets persoonlijker? No worries, Marlies werkt ook in opdracht! Stuur haar even een berichtje, via de site, en ze denkt graag met je mee :-).