fbpx

-By Kirsten-

maison KOOS

Conceptstores. Inmiddels zie je deze fijne winkels, met vaak een fantastische verzameling producten, in elke stad. Het kon dan ook niet lang duren voordat je online kon conceptshoppen!

Maison KOOS is zo’n online conceptstore!

Op zoek naar producten met een clean, tijdloos en uniek design? Dan ben je hier aan het juiste adres :-). Het uitgangspunt van eigenaresse Kirsten is het aanbieden van een selectie items van kleine labels. Yes! De items worden vaak in beperkte oplage gemaakt en stuk voor stuk op een verantwoorde wijze geproduceerd.

Do I need to say more?

      Snel naar Duurzame Bedrijfjes

Online
Contact

+31 621846477
hallo@maisonkoos.nl

Maison KOOS is opgericht door Kirsten, die het idee voor haar bedrijfje enkele jaren geleden bedacht tijdens haar huwelijksreis. Een prachtig Grieks merk dat ze daar tegenkwam, was in Nederland nog niet verkrijgbaar en in haar hoofd zag ze de mooie webwinkel al voor zich.

Het bleef in eerste instantie bij een idee, maar na jarenlang gewerkt te hebben in de retail en commerciële dienstverlening, was ze toe aan iets nieuws. Eind januari 2016 ging maison KOOS live: een webshop vol zorgvuldig geselecteerde en unieke producten.

Kirsten zoekt naar kleine merken en producten van goede kwaliteit en met een duurzaam karakter, zodat ze een leven lang meegaan. Maison KOOS is dan ook dé online conceptstore die voorziet in jouw behoefte om niet mee te gaan in alle trends en hypes, maar je de keuze geeft aan mooie items van een goede kwaliteit waar je lange tijd plezier van hebt.

Duurzaam dus he?

Yes, zeker! Duurzaamheid is voor Kirsten een belangrijke graadmeter: 

“We willen iets bijzonders en tijdloos verkopen, maar wel op een zo eerlijk mogelijke manier. Daarom zoeken we onze producten ook graag uit op een zo milieuvriendelijk mogelijke productie, het liefst handgemaakt en met het gebruik van natuurlijke materialen.”

Het grootste gedeelte van de mooie items worden op een of andere manier duurzaam geproduceerd of met de hand gemaakt. Er wordt goed gelet op de arbeidsomstandigheden van de makers, producten worden lokaal geproduceerd of er wordt gewerkt met duurzame materialen zoals FCS gecertificeerd papier, biologische katoen of worden materialen geupcycled.

Producten van maison KOOS hebben?

Dat kan dus online! Lekker speuren op de site en aanschaffen maar. Je vindt de online conceptstore van maison KOOS hier terug: www.maisonkoos.nl.

Maison KOOS | Flowerpress van Studio Carmela Bogman
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.