fbpx

-By Marissa-

MadebyNoushi

Persoonlijk heb ik een zwak voor items die er super schattig uitzien en een bijzondere vorm hebben. MadebyNoushi is zo’n bedrijfje waarbij je dit soort producten tegenkomt. 

Van super leuke kaartjes tot woondecoratie. Ontdek snel welke schattige items je hier kan vinden!

Marissa is de trotste eigenaar van MadebyNoushi. Nu vraag je je misschien af waar de naam van dit bedrijfje vandaan komt. 

”In eerste instantie vond ik de stap naar mijn werk op Instagram posten ontzettend spannend en wilde ik vooral anoniem blijven. Hiervoor heb ik mijn tweede naam ‘Anouska’ gebruikt in de naam. Mijn vriendinnen hebben mij een tijd Noushi genoemd. Dus anoniem met een knipoog naar mezelf.”

Na vele jaren heeft Marissa haar creatieve kant weer kunnen oppakken. In 2020 kwam alles stil te liggen en dit gaf de ruimte om het tekenen en schilderen weer op te pakken. Ze vond de liefde voor deze creativiteit terug en ontdekte dat ze zo de tijd even kon vergeten en haar gedachten even rust kon geven. Al snel breidde deze creatieve flow zich uit naar nieuwe activiteiten en zijn er naast de kaarten nog veel meer toffe producten ontstaan. 

”Wij bieden drie soorten producten aan. We zijn begonnen met illustraties, deze worden vervolgens gedigitaliseerd om daarna af te drukken in de vorm van wenskaarten. Een ander product waar we veel mee bezig zijn, is homeware gemaakt van Jesmonite. Hierin maken we kaarshouders of onderzetters (en binnenkort meer!).”

Zijn de producten van MadebyNoushi duurzaam?

Alle producten die gebruikt worden zijn milieuvriendelijk. De kaarten worden zelf ontworpen en geprint, waardoor er optimaal gebruik kan worden gemaakt van het papier. Zo gaat er nooit onnodig iets verloren. 

Daarnaast worden de decoratieartikelen gemaakt van Jesmonite. Dit is een materiaal dat veel sterker is dan bijvoorbeeld cement en daarnaast ook een stuk beter is voor het milieu. 

Ook al verliefd op deze items?

Wil jij ook één van deze super leuke items in huis? Of wil je iemand blij maken met zo’n leuk kaartje? Neem dan snel een kijkje op www.madebynoushi.com

madebynoushi
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.