-By Gerriejanne-

Machtig Prachtig

“Machtig Prachtig!” Ze gebruikte de uitspraak zo vaak, dat het niet meer dan logisch was dat Gerriejanne hem als naam voor haar bedrijfje koos. 

Haar handlettering-skills zijn jaloersmakend en ik zou graag een lesje bij d’r wagen (dat kan, ze geeft workshops!), maar voor iedereen die liever gewoon direct een leuk cadeautje shopt: bij Machtig Prachtig ben je ook absoluut aan het goede adres. 

Zien wat ik precies bedoel? Read onnnnn..!

Gerriejanne is de wiskunde docent van een hele zooi pubers, maar daarnaast ook de vrouw van een lieve vent en moeder van een echte deugniet! Ze is gek op handletteren en doet dit als creatieveling graag. 

Ik heb het altijd leuk gevonden om anderen blij te maken met een kaartje of net even het cadeautje extra aandacht te geven.” 

Familie en vrienden waren zo enthousiast over haar cadeautjes dat, wat begon als een hobby, uit is gelopen tot haar eigen webshop. Bij Machtig Prachtig vind je dan ook veel producten terug, die door Gerriejanne zijn bewerkt met toffe teksten. Wat dacht je bijvoorbeeld van kinderkoffertjes met quotes of de naam van je kleintje, kledinghangertjes of een leuk kaartje? Mijn favoriet zijn de broodplanken, maar eigenlijk ‘belettert’ Gerriejanne van alles. 

Producten van Machtig Prachtig hebben?

Je vindt ze terug in Gerriejanne’s webshop: www.machtig-prachtig.nl

En ben je op zoek naar iets specifieks? Of het nou van papier of hout is of op een welkomstbord voor jouw bruiloft. Geen vraag is te gek! Neem gerust contact met haar op voor meer informatie :-).