fbpx

-By Nathalie-

Lyvana Design

Een plek waar je illustraties, kaartjes, posters en nog veel meer op één plek kunt vinden. Dan ben je bij Lyvana Design aan het goede adres. 

Meer weten over Lyvana Design? Lees dan snel verder!

                         Snel naar Duurzame Bedrijfjes

Online

Eind 2020 is Nathalie begonnen met Lyvana Design. Haar pedagogische achtergrond, liefde voor maandstanden en alle magie die erbij komt kijken heeft hiertoe geleid. In eerste instantie begon het met de geboorteposter met bladgoud, maar al snel heb ik meerdere items ontworpen en toegevoegd aan de collectie. Inmiddels breid het assortiment nog steeds uit en weet Nathalie constant iets nieuws toe te voegen. 

”Omdat ik een kleinzoon heb en er weer een kleintje op komst is, weet ik precies wat kersverse ouders leuk vinden. Ik kan alles naar wens aanpassen en zo heeft iedere oud een uniek item.”

lyvana design
lyvana design
Duurzame prints en ansichtkaarten

Bijna alle product zijn handgemaakt of zelf ontworpen, waardoor je altijd een uniek item hebt. De maanstand posters worden door mijzelf met bladgoud verguld, waardoor echt ieder exemplaar anders is en je iets in huis brengt wat geen ander heeft. 

Ook zo'n uniek ontwerp in huis?

Ook één (of natuurlijk meer) toffe items van Nathalie kopen? Voor jezelf of als cadeautje? Je vindt ze op www.lyvanadesign.nl

lyvana design
lyvana design
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.