fbpx

-By Marja-

Lusz

Wist je dat Lusz ook wel ‘licht’ betekent? Eigenaresse Marja kwam er pas later achter, nadat ze haar bedrijfje vernoemde naar haar kids Luca en Sep :-). 

Maar volgens mij vindt ze deze ‘dubbele’ betekenis helemaal niet erg: “Ik houd van stralen en geef graag liefde aan anderen.”

Hoe ze dat precies doet? Lees vooral verder!

Naast van liefde aan anderen geven, gaat Marja’s hart sneller kloppen van het maken van sieraden, nieuwe producten bedenken of een samenwerking aangaan met haar creatieve zus (@skinny_talk). Niet zo gek dus dat ze ook haar eigen bedrijfje is gestart!

Bij Lusz kun je terecht voor verrassende sieraden, zoals prachtig gekleurde elastieken, bandjes in te gekke printjes, hippe bedeltjes, glimmertjes en opdoffertjes. Voor ieder type vrouw heeft Lusz wat in huis! 

“Elk sieraad van Lusz is een kus voor je pols, je oren, of een zoentje in je haren.”

Een hele fijne webshop dus, waar je direct terecht kunt! Maar wil je liever iets op maat bestellen? Dan gaat Marja zelf voor je aan de slag. Zo combineert ze graag de bedel waar je verliefd op bent geworden met de band die bij je jurk matcht ;-).

Producten van Lusz hebben?

Je vindt al het moois terug via Marja’s eigen webshop: www.lusz.nl. Ze is dol op het inpakken van cadeautjes, waardoor het altijd een feestje is als je een bestelling van Lusz ontvangt ;-)!