fbpx

-By Karen-

Lotte's of Love

Oeeeh, wat werd ik gelukkig toen Karen een mailtje stuurde om haar kleine bedrijfje aan te melden. Want, voor wie het nog niet weet, ik heb een passie voor alles dat met stationery te maken heeft ;-).

Bij Lotte’s of Love vind je geïllustreerde wenskaarten, waarvan je een glimlach op je gezicht krijgt.

Meer over dit leuke Belgische bedrijfje weten? 
Scroll dan lekker door!

Lotte’s of Love is opgericht door Karen. Deze creatieveling (of zoals ze zelf zegt “manusje-van-alles”) hield er van jongs af aan al van om mensen het gevoel te geven dat ze speciaal voor haar zijn en deed dit vaak door het versturen van originele, persoonlijke wenskaarten. 

“Begin dit jaar was het dan ook tijd om hier verder mee te gaan en ook andere mensen de kans te geven dit magische gevoel te ervaren.”

Met Lotte’s of Love verspreidt Karen deze liefde in de vorm van unieke wenskaarten. Om een tegengewicht te bieden aan de snelheid van de huidige maatschappij. Je vindt hier dan ook wenskaarten die volledig te personaliseren zijn en dus steeds zullen aansluiten bij je eigen persoonlijkheid en/of die van de gelukkige ontvanger van de wenskaart.

Lotte's of Love | Wenskaarsen met kerstkransen.
Lotte's of Love | Eigenaresse Karen aan het handletteren van haar wenskaarten met kerstkrans.
Duurzaam dus he?

Yup! Karen laat de ontwerpen voor haar unieke wenskaarten afdrukken op papier dat is gemaakt van gerecyclede papier- en kartonresten. Hoe fijn is dat :-)?

Producten van Lotte's of Love hebben?

Je vindt Karens wenskaarten terug via haar webshop: www.lottesoflove.be.

Lotte's of Love | Wenskaarten voor geboorte, verjaardag of andere feestjes.
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.