fbpx

-By Lisette-

Lisettekst

Aandacht voor elkaar helpt. Je laat zien dat je om een ander geeft en dat is fijn. Of iemand het nou heel hard nodig heeft of maar een beetje. Alle liefde, in welke vorm dan ook, is welkom.

Met deze gedachte maakt Lisette de leukste, liefste minimalistische kaartjes. Perfect om een ander te laten weten dat je aan hem of haar denkt, dat ze het goed doen of gewoon zomaar, omdat het kan. 

Ben jij al nieuwsgierig naar deze kaartjes en naar wat Lisette allemaal nog meer doet? Scroll dan snel naar beneden!

Lisette ontwerpt minimalistische, lieve kaartjes om iemand in jouw omgeving te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Kaartjes die voor een verjaardag of geboorte zijn, tot ontwerpen met ”Trots” en ”Ik vind je lief”. Aandacht in de vorm van een kaartje is altijd fijn. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat erg fijn schrijft, waardoor je gemakkelijk een persoonlijke boodschap op papier kunt zetten. 

”Ik stuur al jarenlang kaartjes bij speciale gelegenheden en iedere keer merkte ik weer hoe blij een ander daarvan werd. Maar ik vond het lastig om steeds weer kaartjes te vinden waar ik écht blij van werd. Daarom besloot ik ze zelf te gaan ontwerpen!”

Maar, Lisette doet nog veel meer dan alleen het ontwerpen van haar kaartjes. Ze helpt andere ondernemers met het schrijven van leuk, inhoudelijke en sterke teksten. Daarnaast schrijft ze ook artikelen voor (bekende) magazines en online platformen. 

”Het meest blij maak je mij met het schrijven van teksten die lezers écht raken of ze aan het denken zet.”

Lisettekst
Lisettekst
Zijn deze kaartjes ook duurzaam?

Jazeker! Het papier waar de kaartjes en enveloppen van gemaakt zijn, is gerecycled materiaal. 

Ook zo'n uniek ontwerp in huis?

Wil jij ook iemand blij maken met één van de lieve kaartjes van Lisette? Neem dan een kijkje op haar webshop en geef iemand in jouw omgeving ook dat beetje liefde. 

Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.