-By Sascha-

Liefs uit Veere

Ben je wel eens in Veere geweest? Ik in ieder geval nog niet, maar volgens mij wordt het hoogtijd om eens naar Zeeland te gaan! Je vindt in Veere namelijk de toffe conceptstore Liefs uit Veere, van Sascha.

In haar winkel (en webshop!) vind je producten van een hele hoop toffe ondernemers!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan vooral verder :-).

      Snel naar Duurzame Bedrijfjes

Online
Offline

Kapellestraat 12
4351 AL  Veere

In het hoogseizoen:
Van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 en op zondag van 11.00 tot 17.00.

In het laagseizoen:
Van donderdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 en op zondag van 11.00 tot 17.00.

Liefs uit Veere is een conceptstore in het historische en toeristische havenstadje Veere van Sascha. Drie jaar geleden heeft zij, samen met haar gezin de stap gewaagd en zijn ze naar Zeeland verhuisd. De winkel is gevestigd in een oude industriële smederij, die alleen al een bezoekje waard is!

“Het was altijd al een droom om bij zee te wonen en het voelt nog iedere dag zo. Daarnaast vind ik ondernemen echt de leukste job die er is.”

Ze werkt inmiddels samen met  heel veel leuke ondernemers die vol passie hun producten maken of selecteren. En past dan ook perfect tussen alle leuke kleine bedrijfjes op de site :-). 

“Klanten die hier binnenkomen zijn erg enthousiast en worden verrast door het aanbod van zoveel originele (en vooral ook hele leuke) producten.”

En vind je er ook duurzame producten?

Yes, Sascha is druk met het zoeken naar duurzame producten voor de verkoop!

Op dit moment zijn sommige producten in haar shop al duurzaam. Zo verkoopt ze bijvoorbeeld de vegan kaarsen van Brandt Kaarsen en duurzame kaarten van Mook stories.

Producten van Liefs uit Veere hebben?

Dat is een eitje! Ga even bij Sascha langs in Veere (zie openingstijden) óf bestel via haar eigen webshop: www.liefsuitveere.nl