-By Anita-

Lief en Geluk

Woo-hoo we hebben er weer een heel fijn bedrijfje bij! 

Lief en Geluk, van Anita, is het adres voor de leukste (kinder-) cadeautjes. Je vindt bij haar fijne wandhangers, ansichtkaarten en nog veel meer.
Allemaal handgemaakt!

Op zoek naar een origineel cadeautje voor op de babykamer? Om te geven als kraamcadeautje? Of gewoon voor jezelf? Je vindt het hier :-).

Lief en Geluk is het kleine bedrijfje van Anita. Deze mams van twee lieve meiden is graag creatief bezig. Sinds 2015 is zij verschillende eigen bedrijfjes gestart, waaronder haar webshop Lief en Geluk. 

“Voorheen werkte ik in het ziekenhuis en ben ik gepromoveerd in de neurowetenschappen. Als kind tekende en schilderde ik al graag, maar ook kleien, aan de slag met hout of stof vond (en vind) ik fantastisch.”

Anita bedenkt graag nieuwe producten om mensen blij te maken. De producten van Lief en Geluk zijn met de hand én met liefde gemaakt en zijn daarom perfecte cadeautjes voor jezelf of een ander! Een klein beetje geluk door de brievenbus dus 🙂

Naast de producten voor Lief en Geluk, organiseert Anita ook de zogenaamde ‘Rainbow boxes‘, cadeaupakketjes voor mensen die dit goed kunnen gebruiken.

Producten van Lief en Geluk hebben?

Je bestelt ze via Anita’s Etsy webshop: www.liefengeluk.nl. Alle bestellingen worden mooi ingepakt en als cadeautje verzonden.