-By Simone-

Label by Simoon

Oh, wat een lekker zoet bedrijfje! Het roze spat van het scherm zodra ik de website open. Love it!

Label by Simoon is de ideale plek voor het vinden van de leukste, zoete kadootjes. Je vindt bij dit bedrijfje onder andere sieraden met eigen tekst, mooie haarbanden, lieve kaartjes én kadootjes voor de kleintjes.

Nieuwsgierig geworden? Scroll dan vooral verder :-).

 

Simone is de eigenaresse van Label by Simoon. Als mama van twee kleine kindjes had ze nooit gedacht, naast haar drukke bestaan, ooit een eigen webshop te kunnen runnen. Maar creativiteit is haar “middle” name en mede daardoor is het haar toch gelukt. Inmiddels deelt ze haar crea-side met name via de toffe, handgeslagen armbanden van Label, maar je vindt in haar webshop nog veel meer handgemaakte sieraden. 

Naast de armbanden is er dit jaar namelijk een nieuw product bij gekomen: oorbellen van sieradenklei. Kleurrijk, uniek en licht in het dragen. Elke oorbel is uniek en handgemaakt!

Het zoete concept zie je niet alleen terug op Simone’s website (en instagram). Bestellingen worden stuk voor stuk als kadootje verpakt.. “Want kadootjes maken en geven is het leukste wat er is! Er zijn er al veel klanten die een dag onder de glitter en confetti hebben rondgelopen door de verpakking van Label.”

Producten van Label by Simoon hebben?

Dat snap ik! Wie wil er nou niet zulke unieke, toffe sieraden hebben? Je vindt ze via de webshop van Label of haar verkooppunten: www.labelbysimoon.nl