-By Karin-

La Miséto

Wat een fijn bedrijfje! Bij La Miséto vind je de mooiste interieurproducten en (woon)accessoires.

Haar houten ‘voor altijd’ bloemen zijn echter mijn favoriet. Dankzij de subtiele vormen en felle kleuren zijn het ware kunstwerkjes en zowel samen in en bos als solo. Ze stuurde ze naar mij toe (superlief) en guess what: ze staan te gek in m’n interieur!

 Nieuwsgierig geworden? Scroll snel verder!

 

Online
Offline

Udenseweg 2
5405 PA te Uden 

Wel even een afspraakje maken met Karin als je langs wilt komen!

In 2019 is Karin, na bijna 15 jaar als grafisch ontwerper te hebben gewerkt, haar eigen studio La Miséto begonnen. In haar eigen studio maakt ze met een lasersnijder producten van verschillende materialen, zoals hout, acrylaat en textiel. Alle items zijn door Karin zelf ontworpen en handgemaakt, waardoor ambacht en moderne technieken mooi met elkaar verweven worden.

Dat Karin haar inspiratie uit de natuur haalt is gelijk duidelijk. Op haar site stralen de kleurrijke vogels, regenbogen en bliksemschichten je tegemoet. Zelf ontving ik haar houten bloemen, maar ze verkoopt ze nog veel meer fijns.

Niet alleen de natuur, maar ook architectuur, kunst en design zijn inspiratiebronnen voor La Miséto. En dankzij Karins zoektocht naar onverwachte combinaties tussen licht en kleur shop je bij haar hele bijzondere items, die een welkome afwisseling zijn van de vele massaproducten. Oplages zijn dan ook beperkt en haar collecties vernieuwen regelmatig waardoor producten uniek en fris blijven.

Producten van La Miséto hebben?

Je bestelt Karins producten heel makkelijk via haar eigen webshop: www.lamiseto.com.

Op zoek naar gepersonaliseerde producten? Dan kun je ook hiervoor bij La Miséto terecht! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een houten muurhanger met persoonlijke print. Daarnaast werkt Karin graag samen met andere ontwerpers en bedrijfjes. Meer informatie over La Miséto’s maatwerk? Kijk dan even hier: www.lamiseto.com/maatwerk/