-By Kim-

Kusje op je Hart

Alle bedrijfjes op Klein Bedrijfje zijn uniek, maar sommige zijn wel een beetje extra speciaal! Het bedrijf Kusje op je Hart, van Kim, is daar een goed voorbeeld van. 

Nadat Kim moeder werd van een jongetje met een hartafwijking besloot zij, samen met een aantal creatieve mensen, 2 jaar geleden te starten met Kusje op je hart.

Kusje op je Hart verkoopt kaarten, kussens en handmade cadeautjes. Hartstikke tof natuurlijk, maar dat is niet de reden waarom dit bedrijfje zo bijzonder is. Wil je weten wat daar wel voor zorgt? Lees dan vooral verder!

Online
Offline

Bij lab02 in Apeldoorn, Dots Conceptstore in Gorinchem en in 9up9down in Arnhem.

Daarnaast vind je Kusje op je hart elk jaar op Creative Life

6 jaar geleden werd Kim moeder van Levi Seph. Hij is geboren met een zeer ernstige hartafwijking en heeft twee grote openhartoperaties gehad. Het gaat gelukkig ontzettend goed met hem, maar Kim wilde meer doen voor kinderen met een hartafwijking. 

“Toen ik 2 jaar geleden een maand vrij was van mijn werk (senior redacteur van kinderprogramma’s bij de Evangelische Omroep) bedacht ik Kusje op je Hart.”

Kusje op je Hart maakt producten die met liefde met de hand worden gemaakt. In samenwerking met een aantal lieve mensen in Kim’s omgeving ontstonden de eerste producten. Het begon met kaartjes en een leeuwkussen, maar inmiddels staat de webshop boordevol! Zo vind je er sieraden, muurdecoratie, borduurringen, diy-borduurpakketten, posters, sierkussens én beddengoed.

De producten zijn gemaakt voor een breed publiek en met elke verkoop wordt een heel mooi doel gesteund! Een deel van de opbrengst van deze producten wordt namelijk gedoneerd aan Stichting Hartekind en de Tikkiering van de Hartstichting. 

Stichting Hartekind doet verschillende belangrijke onderzoeken die hartekinderen helpen om hun kwaliteit van leven te verbeteren. En de TikkieRing van de Hartstichting helpt kinderen om hun verhaal te vertellen met een ring vol stoere bedeltjes die staat voor elke behandeling of operatie die een hartekindje krijgt in het ziekenhuis.  

Producten van Kusje op je Hart hebben?

Dat snap ik! Want met het kopen van de mooie producten van Kim steun je niet alleen haar, maar dus ook twee hele mooie doelen! Je vindt haar producten offline terug bij Lab02 in Apeldoorn, Dots Conceptstore in Gorinchem en in 9up9down in Arnhem.

En daarnaast natuurlijk via haar webshop: www.kusjeopjehart.nl