fbpx

-By Ellen-

Kaartje van El

Waar vind je leuke en originele kaartjes? Bij Klein Bedrijfje weten we dat inmiddels wel hoor! Namelijk bij kleine ondernemers ;-).

Maar helaas is het nog steeds niet zo vanzelfsprekend om daar te shoppen. En de meeste kaartjes worden nog steeds ‘gewoon’ gekocht bij de winkel op de hoek.

Niet zo speciaal dus.. En dat is precies de reden dat Ellen met haar webshop Kaartje van El is begonnen.

Meer weten?
Yes, natuurlijk!

Ellen is de trotse eigenaresse van Kaartje van El, een webshop waar je echt leuke én originele kaartjes koopt. Haar viel het op dat mensen vaak dezelfde, niet zo spannende, kaartjes kopen..

“Ik denk dat iedereen het wel kent: Je gaat op kraamvisite en er hangt een superlange slinger van kaarten. Enorm leuk dat mensen op zulke momenten toch gaan voor echte post in plaats van een WhatsApp berichtje. Maar als je goed kijkt, zie je veel dezelfde kaarten.”

Natuurlijk is het niet zo dat er nergens leuke kaartjes te vinden zijn. Sterker nog: Er zijn namelijk genoeg kleine ontwerpers die hun eigen kaarten verkopen via een webshop of winkeltje. Maar vaak verkopen ze alleen hun eigen product en is er daardoor relatief weinig keuze. 

En dat was voor Ellen de aanleiding om Kaartje van El op te zetten. De kaarten op haar webshop zijn zorgvuldig door haarzelf uitgezocht, stuk voor stuk bij verschillende kleine ontwerpers. En hierdoor support je niet alleen Kleine Bedrijfjes als je bij haar shopt, maar weet je ook nog eens zeker dat je altijd een origineel kaartje hebt :-). 

Duurzaam dus he?

Kaartje van El is altijd op zoek naar originele kaarten en duurzame kaartjes hebben bij haar een streepje voor ;-). Veel van de kaarten in haar shop zijn dan ook gedrukt op milieuvriendelijk papier, zoals biotop of zelfs papier dat gemaakt is van landbouw afval of olifantsgras.

Producten van Kaartje van El hebben?

Dat is zo te regelen, via Ellens webshop: www.kaartjevanel.nl. Geen tijd om zelf kaartjes te versturen? Laat je kaart schrijven én direct versturen door Kaartje van El. Ellen schrijft er graag een tekstje voor je op :-). 

Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.