fbpx

-By Sabine-

Indewikkels.nl

Ik kan me voorstellen dat je bij dit bedrijfje niet zo goed weet wat je moet verwachten, want het is niet zo heel bekend. Maar, daar vertel ik je graag meer over!

Bij Indewikkels.nl vind je alles voor en over wikkelen. Wikkelen is goed voor verschillende gezondheidsklachten, reumatische klachten en blessures. Voor zowel jong als oud. 

Benieuwd naar meer? Lees dan snel verder. 

Veel mensen hebben nog nooit van wikkelen gehoord, maar zijn wel bekend met het omdoen van een sjaal als je keelpijn hebt. Eigenlijk is dat ook wikkelen. Allerlei klachten kunnen verlicht worden met warmte en natuurlijke ingrediënten, zoals buikpijn, stress of gewrichtspijn. 

Alleen een sjaal past helaas niet om ieder lichaamsdeel, daarom bestaan er allerlei soorten wikkels, gemaakt van biologische wol of -kantoen. Afhankelijk van de klacht kun je je wikkel combineren met verschillende natuurlijke ingrediënten, zoals bijenwasplaat met etherische oliën of je kiest voor kompressen met aardappel of kwark. Ook effectief en net even wat goedkoper. 

”Ik wil graag dat zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met de wikkels. Want iedereen verdient die heerlijke warmte en geborgenheid als je je niet zo lekker voelt. 

En dus ook duurzaam?

Alles is gemaakt van duurzame en biologische materialen en wordt met veel zorg uitgezocht. Sabine houdt zich al jarenlang bezig met duurzaamheid, natuurlijk ouderschap, verpakkingsvrije producten als een vanzelfsprekendheid.

Ook één van de wikkels hebben?

Via www.indewikkels.nl vind je alle type wikkels en nog veel meer. 

indewikkels
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.