fbpx

-By Silvany-

Illustrations by VLSN

Na alle lockdowns en andere gekke dingen die we het afgelopen jaar hebben meegemaakt, is er voor veel mensen een hoop veranderd denk ik.

“Ik vind het belangrijk om jezelf altijd iets nieuws aan te leren, om te kiezen voor het avontuur en vooral om te genieten van alle kleine schoonheden in de wereld.”

Ook voor Silvany zorgde 2020 voor een nieuwe kijk op het leven, toen haar werk op een lager pitje kwam te staan. Ze besloot een oude hobby weer op te pakken én een eigen webshop te beginnen.

Nieuwsgierig?
Scroll lekker door!

Creativiteit zit bij de Zoetermeerder Silvany in het bloed. Als peuter werd ze al,  met haar broers en zussen, aan tafel gezet om samen te tekenen of schilderen. Of kroop ze achter de piano om muziek te maken. Niet zo gek dus eigenlijk dat ze zich, tijdens de eerste lockdown,  snel verveelde toen haar werk als projectmanager flink vertraagde. 

“Maar dat was voor mij wel een kans om een oude hobby weer op te pakken. Tekenen deed ik al vanaf hele jonge leeftijd maar het was naar de achtergrond verdwenen sinds mijn studententijd. Door mijzelf uit te dagen heb ik gekozen om digitaal te leren tekenen, gewoon door te doen.

Illustrations by VLSN | PARISIENNE

Nadat ze wat eerste werken op Instagram plaatste kwamen de verzoekjes voor kaarten, posters en andere opdrachten binnen en besloot ze al snel een eigen webshop te beginnen. Je vindt bij Illustrations by VLSN dan ook de mooiste prints en kaartjes terug, met haar eigen ontwerpen.

“We zijn inmiddels een jaar verder en ik heb ontzettend veel mensen blij mogen maken met mijn kleurige werk in een gekke tijd.”

Duurzaam dus he?

Ja zeker! Silvany’s posters en ansichtkaartjes worden namelijk gedrukt op gerecycled papier.

“Daarnaast probeer ik in mijn verpakkingen steeds duurzamere keuzes te maken. Zo zijn de stickers bijvoorbeeldmet soja inkt gemaakt!”

Producten van Illustrations by VLSN hebben?

Je vindt alle prints en kaartjes terug op Silvany’s webshop: www.vlsn.nl.

Op zoek naar een persoonlijk portret? Bijvoorbeeld voor een verjaardag of jouw eigen website? Neem dan ook gerust even contact met Silvany op, want ze gaat graag voor je aan de slag!

 

Illustrations by VLSN | Print Domtoren Utrecht.
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.