fbpx

-By Thijske-

Het Zeeplokaal

Het al oude ‘normale’ zeepje maakt een comeback! And with good reason.. Wist je bijvoorbeeld dat er in de meeste vloeibare zeep (en shampoo) ingrediënten zitten die helemaal niet goed zijn voor je huid?

Daarnaast zijn vaste zepen veel milieuvriendelijker te verpakken én gaan ze superlang mee.

Genoeg redenen dus om lekker over te stappen naar een vaste zeep! En Het Zeeplokaal, het bedrijfje van Thijske, is de ideale plek om je favoriete zeepje te ontdekken.

Op haar webshop kun je namelijk al haar duurzame, handgemaakte zepen bestellen!

      Snel naar Duurzame Bedrijfjes

Online
Offline

Het Zeeplokaal
Wielewaallaan 11
1343 AE Almere

Dit adres is alleen voor het afhalen van de producten. 

Contact

hallo@zeeplokaal.nl

Eigenaresse Thijske heeft na haar afstuderen veel verschillende kantoorbanen gehad, maar haar ei kon ze hier niet kwijt.

“In diezelfde periode begon ik me te verdiepen in douchegels en shampoos die ik destijds gebruikte. Ik was flabbergasted! Er zat zo ongelofelijk veel in, daardoor ging ik kijken naar alternatieven. Dat moest toch simpeler kunnen?”

Ze kwam al vrij snel uit bij vaste zeep. Door de productiemethode hoef je bij vaste zeep geen conserveringsmiddelen toe te voegen. Daardoor behoud je enkel de ingrediënten die je in aanraking wil brengen met het grootste orgaan dat je hebt: je huid. Deze persoonlijke zoektocht kwam samen met de zoektocht naar een nieuwe baan, waarna ze vrij snel besloot Het Zeeplokaal te beginnen.

Het Zeeplokaal | Alle zepen op een rij, met verpakking
Duurzaam dus he?

De zepen zijn vegan, palmolie-vrij en bevatten geen agressieve sulfaten, zoals SLS. Met het Zeeplokaal wil Thijske back to basics: ze gebruikt enkel kwalitatieve ingrediënten die mild zijn voor de huid.

“Het is onwijs leuk om te merken dat steeds meer mensen bewust kiezen voor zeep vanwege het duurzame aspect. Door het Zeeplokaal ben ik nog bewuster geworden wat je allemaal kan doen om een steentje bij te dragen aan een groenere levensstijl. Ik hoop met het Zeeplokaal mensen te inspireren om hier ook (kleine) stappen te nemen.”

Het Zeeplokaal | Alle handgemaakte zepen en hun verpakking
Producten van Het Zeeplokaal hebben?

Ga dan snel naar Thijske haar webshop: www.zeeplokaal.nl. Hier vind je niet alleen haar duurzame zepen, maar ook mooie zeephouders terug. Zo’n fijn zeepje moet namelijk wel een lekker bedje krijgen, toch?

Het Zeeplokaal | Reinigende zeep met zwarte actieve kool & tea tree
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.