-By Kaylee-

Happy Bliss

Onze kleintjes verdienen het allerbeste, toch? Voor nu, maar ook voor later!

Kaylee, van Happy Bliss, denkt daar net zo over! Haar webshop voor baby’s en kinderen is gevuld met producten die bijdragen aan een verantwoorde én veilige opvoeding. Lekker duurzaam en supertof, want een groot deel ontwerpt ze zelf.

Meer weten? You know your way down :-).

Al vanaf jongs af aan was de Kaylee druk met ondernemen. Als klein meisje droomde ze al van een eigen merk voor kleintjes en in augustus 2019 is zij dan ook gestart met haar eigen bedrijf Happy Bliss, een webshop voor baby en kind. De webshop is gevuld met met Kaylee’s eigen ontwerpen, die vallen onder het merk Happy Bliss, maar ook met producten van andere gave merken.

“Ons eigen merk Happy Bliss bestaat uit handgemaakte haarstrikjes, zelf ontworpen posters, foto’s op hout en luxe houten wanddecoraties met naam. Daarnaast bestaat ons assortiment voornamelijk uit merken en producten die bijdragen aan een verantwoord en veilig opgroeien.”

Verantwoord, dus ook duurzaam?

Yup, en niet zomaar duurzaam! In het assortiment van Happy Bliss vind je voornamelijk producten én merken die bijdragen aan een veilige en verantwoorde opvoeding. Zoals bijvoorbeeld de Bibs spenen en Natruba bijringen van natuurrubber, de Mushie slabbetjes van Food-Grade siliconen en de natuurlijke verzorgingsproducten van Naïf. 

Daarnaast houdt Kaylee voor het verpakken rekening met het milieu, door zo min mogelijk plastic te gebruiken en te verpakken in dozen die aansluiten bij de grote van de bestelling. 

Producten van Happy Bliss hebben?

Via Kaylee’s webshop vind je al haar eigen producten, maar ook talloze andere merken terug: www.happy-bliss.nl