fbpx

-By Monique-

GIFTS by GÖTT'S

Dat waardering essentieel is voor een werknemer lijkt zo vanzelfsprekend, maar helaas zijn er nog genoeg managers die deze menselijke kant van het leidinggeven vergeten. 

Monique weet uit ervaring hoe belangrijk wat extra aandacht voor medewerkers én hun resultaten is. Maar ook hoe lastig het voor leidinggevenden is om die betrokkenheid te tonen.

 Ze besloot daarom een eigen webshop te starten om deze stap makkelijker te maken: GIFTS by GÖTT’S. 

Meer over weten? Yes, dat snap ik!

Online
Offline

Landgoed de Olmenhorst
Lisserweg 487 F
2165 AS Lisserbroek

Bezoek op afspraak

Contact

+31 611346246
info@giftsbygotts.shop

Het idee voor GIFTS by GÖTT’S is ontstaan vanuit Moniques ervaring als trainer en coach op het gebied van leiderschap en teamontwikkeling. In haar webshop verkoopt ze complete pakketjes die als cadeautje gegeven kunnen worden als een klein gebaar van waardering. 

“Ik heb gemerkt dat, om als leidinggevende echt succesvol te zijn, kleine dingen het verschil maken. Een compliment op het juiste moment, aandacht voor je team, interesse in de persoon, et cetera.”

Haar trainingen stonden al in het teken hiervan, maar tijdens Corona kwam ze erachter dat deze aandacht steeds belangrijker leek te worden. Zeker op afstand en zelfs ondanks dat er in veel budgetten werd geschrapt. Ze besloot, naast haar trainingen, pakketjes aan te bieden die leidinggevenden op een laagdrempelige manier stimuleren om meer aandacht te geven aan hun medewerkers.

“Ik kom veel resultaat gerichte managers tegen die helaas nog wel eens de menselijke kant van leidinggeven vergeten. Om hier continu aandacht aan te besteden richt ik mij op het vergroten van de zogenaamde employee engagement. Dat is de bevlogenheid, betrokkenheid en motivatie van je medewerkers. Een essentieel onderdeel hiervan is dat je “gezien” wordt, dat er aandacht aan je wordt gegeven.”

Monique heeft in haar assortiment pakketjes en cadeautjes voor iedere gelegenheid, zoals bedankjes, een cadeautje ter motivatie of een kaartje voor een verjaardag. Zo kan je bij haar altijd een gepast cadeautje vinden!

“Ik word dan ook helemaal blij als een pakketje bij iemand op de deurmat valt en de ontvanger voelt zich even gewaardeerd. Dat is precies waar ik het voor doe!”

Producten van GIFTS by GÖTT'S hebben?

Je vindt alle pakketjes en cadeautjes (en info over haar trainingen) terug op Moniques webshop: www.giftsbygotts.shop