fbpx

-By Rinske-

Gekkiggeit

Eigenlijk zegt de naam het al een beetje. Bij Gekkiggeit, het bedrijfje van Rinske, vind je producten met een knipoog!

Op zoek naar een grappig cadeau voor een vriendin, je mams of gewoon lekker voor jezelf? Dan ben je bij Gekkiggeit zeker aan het goede adres. 

Shake your pompoms en kijk snel verder!

Rinske is in 2015 begonnen met Gekkiggeit.

“Nadat ik een keer met mijn moeder mee was gegaan naar een workshop porselein schilderen raakte ik geïnspireerd en besloot ik om een moderne variant op tegeltjeswijsheden te gaan maken. Van hieruit kwamen er steeds meer producten bij en nog steeds vind ik het heel leuk om elke keer iets nieuwe producten te verzinnen waar je blij van wordt!”

Vrijwel alle teksten bevatten een grapje of zijn met een knipoog, vandaar ook de naam Gekkiggeit! Je vindt er tegeltjes met een moderne twist op de ouderwetse tegeltjeswijsheden, snijplanken, muurvlaggen en nog meer leuks. Alle producten worden met de hand gemaakt. Inslaan dus!

En duurzaam?

Ja, zeker! Rinske verkoopt namelijk, naast alle stationery en interieuritems, ook groente- en fruitzakjes! Uiteraard met dezelfde toffe teksten én handgemaakt. Help mee aan een schonere wereld! Gebruik dit zakje in de supermarkt om je groente en fruit in te doen en verminder zo het gebruik van plastic. Je vindt ze hier terug: Groente- en fruitzakjes.

Producten van Gekkiggeit hebben?

Dan moet je gewoon even naar de webshop: www.gekkiggeit.nl. Liever offline shoppen? Rinske werkt inmiddels met een hele berg winkels samen, teveel om op te noemen! Alle actuele verkooppunten vindt je daarom op haar site. 

Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.