fbpx

-By Dorien-

Geboorteposter

Kersverse ouders ontvangen vaak een berg aan cadeautjes, waardoor een origineel en persoonlijk cadeautje vinden best een uitdaging is!

Dorien besloot daarom, samen met manlief Michiel, zelf aan de slag te gaan. Samen ontwerpen (en printen) ze een unieke collectie geboorteposters.

 

Meer over weten? Yes!
Lees dan lekker verder ;-).
 

Een geboortepostertje is denk ik één van de leukste dingen die je nieuwe ouders kunt geven: Een kunstwerkje met hun eigen kindje! Dorien en Michiel dachten er vast hetzelfde over toen zij verschillende geboortepostertjes aan het ontwerpen waren. Ze besloten een eigen webshop te starten waar iedereen terecht kan voor een persoonlijk cadeautje: Geboorteposter. 

“We zijn een hele tijd bezig geweest met ontwerpen en bedenken. Uiteindelijk zijn daar de verschillende stijlen van posters uit gekomen. En toen dachten we, we doen het gewoon, we gaan het proberen!”

Dankzij Michiels eigen printstudio konden ze meteen aan de slag en printen ze hun posters niet alleen op papier, maar bijvoorbeeld ook op hout, canvas en zelfs op plexiglas! 

“Bij ons laat je je geboorteposter van jouw kleintje maken op schaal 1:1.”

Producten van Geboorteposter hebben?

Dat is een eitje! Via hun webshop kies je het ontwerp en vul je de gegevens in, zoals lengte en naam van het kindje. Dorien en Michiel doen vervolgens de rest! Je vindt hun webshop hier terug: www.geboorte-poster.nl