fbpx

-By Diane-

Fair and Share

Wanneer klanten niet direct doorhebben dat ze tweedehands kleding aan het shoppen zijn, dan doe je iets goed, toch? Bij Diane’s winkel (en webshop) Fair and Share, in Kampen, gebeurt het maar al te vaak!

Haar fijne mix van fairtrade, tweedehands en vintage zorgt ervoor dat je niet alleen een unieke winkelervaring hebt, maar ook nog eens verschillende mogelijkheden om je leven te verduurzamen :-). En wie wilt dat nou niet..

      Snel naar Duurzame Bedrijfjes

Online
Offline

Geerstraat 21
8261 HL Kampen

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
10.00 – 17.00
10.00 – 17.00
10.00 – 17.00
10.00 – 21.00
10.00 – 17.00
Gesloten

Als je al van kleins af aan bezig bent met duurzaamheid, en dit al je hele leven een grote rol speelt, dan is het niet zo gek dat je daar ook op latere leeftijd mee bezig blijft. Fair and Share, van eigenaresse Diane, is dan ook niet zomaar een winkel: 

“Het is best lastig om te zien dat hele volksstammen zich totaal niet van bewust zijn van het belang van duurzaamheid. Maar ik probeer, met mijn winkel als platform, beetje bij beetje, bewustwording bij te brengen.”

De Fair and Share komt dan ook niet uit de lucht vallen, maar zegt eigenlijk precies wat je bij haar vinden kunt: Haar producten zijn “geshared” of fair. Zo shop je in haar winkel én webshop zero-waste producten, producten die eerlijk en duurzaam gemaakt zijn en producten met natuurlijke ingrediënten. Daarnaast kun je er ook terecht voor een uitgebreide tweedehands en vintage collectie. 

Het assortiment van haar winkel én webshop is daarmee volledig duurzaam, en dan worden wij natuurlijk heel happy van ;-).

Duurzaam dus he?

Yes, maar dat hoef ik denk ik niet meer uit te leggen: Alle producten die Diane verkoopt zijn eerlijk en duurzaam, zero waste en met natuurlijke ingrediënten gemaakt óf tweedehands.

Producten van Fair and Share hebben?

Dan kun je terecht op haar site óf (nog leuker) in haar winkel in Kampen. Je vindt de webshop van Fair and Share hier terug: www.fairandshare.nl.

Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.