fbpx

-By Esther-

Esther Civile Design

Geïnspireerd door de natuur maakt Esther wandhangers, woondecoratie en baby/kinderkamer accessoires. Duurzaamheid staat voorop, want er wordt alleen maar gewerkt met natuurlijke materialen. 

Ze heeft een webshop waar je beschikbare producten altijd kun verkrijgen, maar een bestelling op aanvraag is ook meer dan welkom. Een ontwerp waarbij de emotie van de klant in verwerkt wordt is voor haar het meest dankbare aan haar werk.

Meer weten over Esther Civile Design? Kijk dan snel even verder.

                         Snel naar Duurzame Bedrijfjes

Online

Esther Civile, 37 jaar jong, creatief en spontaan. Het gezicht achter Esther Civile Design. Moeder van twee kids en partner van haar motiverende en inspirerende man Nathan. Haar gezin is gek op de natuur en dit is dan ook de reden waarom ze dit toepast in haar werk. Ze besloot een paar jaar geleden het roer om te gooien en voor haarzelf te beginnen. 

”Ik wilde doen waar ik goed in ben en waar ik blij van word. Het heeft mij een enorme boost gegeven en mijn creatieve brein begon overuren te draaien. Dat ik andere mensen kan verbinden met een stukje emotie en natuur, wat vervolgens bij hun aan de muur mag hangen, dat vindt ik echt geweldig.”

Bij Esther Civile Design vind je niet alleen decoratie voor aan de muur, maar ook accessoires voor baby en kind, sieraden en andere woondecoratie. Alles staat voor puurheid en draagt bij aan de boodschap van duurzaamheid. Een aantal items zijn altijd verkrijgbaar, maar ze denkt ook graag met jou mee en laat jouw ideeën werkelijkheid worden. 

”Samen met de klant een design ontwerpen om vervolgens uit te voeren, is een heel mooi en bijzonder proces. Niet zomaar ”iets” maken, maar een product waar diepgang en emotie van de klant bij komt kijken. Dat maakt mijn werk uniek en dankbaar.” 

EstherCivilDesign
Duurzame prints en ansichtkaarten

Alle producten worden gemaakt van zorgvuldig uitgezochte natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan gerecycled katoen met Oeko-Tex label, wat vrij is van schadelijke stoffen. Of de producten waar leer in is verwerkt zijn gemaakt van rest leer dat over is van een meubelstoffeerderij. Voor Esther staat duurzaamheid en het bewust inkopen van materialen centraal. Het zorgt ervoor dat alle designs duurzaam, ecologisch en sociaal verantwoord zijn. 

Ook zo'n uniek ontwerp in huis?

Wil jij ook één van de toffe, natuurlijk, items van Esther Cevile Design? Je vindt ze op www.eshterciviledesign.nl

EstherCivileDesign
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.