fbpx

-By Kristel-

Elicious

Je wordt eigenlijk gewoon al vrolijk van de fijne foto’s. Maar gelukkig is er nog veel meer dan dat. 

Elicious heeft heerlijke, duurzame en betaalbare producten voor health & beauty. Een mooie collectie producten die ook daadwerkelijk ‘schoon’ zijn, en voor prijzen waarbij je stiekem een sprongetje van blijdschap maakt. 

Dat willen we uiteindelijk toch het liefste?

Elicious, gerund door vader en dochter, vinden de omgeving waarin ze mogen leven heel belangrijk, Van Europa tot Zuidoost-Azië, die leefomgeving is heel breed. Vaak wordt Azië geassocieerd met afval, terwijl al het prachtige van dat werelddeel vaak een beetje vergeten wordt. Zo is het ook een natuurlijke bron van heel veel ingrediënten die wij allemaal zo ontzettend fijn vinden. In ons eten, maar ook in onze persoonlijke verzorging. Ook hier in Europa. De mensen daar staan dicht bij de natuur en hebben daar ontzettend veel kennis over. 

”Wij wilden graag de uitdaging aangaan om de natuur weer in balans te brengen. Met de kennis die wij hebben, verwonderen we ons vaak over de naar onze mening, te hoge prijzen voor ‘eerlijke’ producten. De natuur in balans brengen kunnen we immers alleen met zijn allen doen, niet een selectie van mensen die zich dat kunnen veroorloven.”

En zo is Elicious ontstaan. Een mooie collectie producten, die echt eerlijk gemaakt zijn en voor prijzen waar je echt even blij van wordt. Dus dat is dubbelop fijn toch?

”We willen je alleen maar overtuigen met onze producten. We gebruiken niet allerlei overtuigingstechnieken om je sneller tot kopen te bewegen. Wij hebben geduld, net als de natuur.”

elicious
elicious
Duurzaam dus he?

Alle producten van Elicious zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en biologische grondstoffen. Daarnaast zijn ze ook dierproefvrij, vegan en plasticvrij. 

Alle bestellingen worden duurzaam verzonden met fietskoeriers, waarbij gebruik wordt gemaakt van kartonnen dozen die afgesloten worden met kraft tape. Ook het opvulmateriaal is gemaakt van 100% zetmeel die volledig biologisch afbreekbaar zijn. 

”We zijn een klein familiebedrijf en doen alles zelf. Daarom kunnen we de kosten laag houden en (h)eerlijke prijzen bieden voor onze producten. En naast persoonlijke verzorging hebben we ook nog mooie producten voor thuis; Zero Waste Home Collectie.”

Dus yess, zeker weten duurzaam!

Ook die heerlijke items hebben?

De fijne en duurzame producten van Elicious vind je gemakkelijk via www.elicious.eu 

elicious
Schrijf je in!
En wees als eerste op de hoogte van acties, nieuwe bedrijfjes en meer.